Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendisi ile randevulaşmak 7 8 denemem oldu. Son denememde referans sordu referansı verdim sonra yine hiç bir cevap alamadım. Bekli de referanslar dönmedi bilmiyorum ama kendisine ulaşmak pek zor gibi.
Ben bir kez iletişime geçmiş ve sorunsuz bir randevu ve güzel de zaman geçirmiştim. Bu işler biraz da kısmet demek ki… bazı kadınlar dönem dönem çok aktif de olmuyorlar… incilay hanım için son durum nasıl bilemedim
Arkadaşlar her zaman müsait olamayabiliyorum yada denk gelemeyebiliyoruz onun dışında bir sebep varsa da görüşme şartlarımız uymuyor olabilir ısrar etmeyelim .. Hepinizi öpüyorum
Arkadaşlar her zaman müsait olamayabiliyorum yada denk gelemeyebiliyoruz onun dışında bir sebep varsa da görüşme şartlarımız uymuyor olabilir ısrar etmeyelim .. Hepinizi öpüyorum
tabikide hepimizin kendi hayatı var bizlerde müsait olamıyoruz buraya yazılanlar ne kadar değerli olduğunuz için tatlı sitemler umarım sizinle tanışma fırsatı yakalayan şanslı kişilerden biri olabilirim
Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!