Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Barbie ile rüya gibi tanışma

blacklowe

Normal Üye
5 Nis 2021
24
80
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisini bayadır takip ediyordum. Görüşmek düne kısmet oldu anlık bir randevu oluşturmak istedi Buse beni kırmadan ve hızlı bir şekilde randevu oluşturdu. Saati belirledikten sonra vakit geldiğinde buluşma anı geldi vee beni kendisini bir peri gibi kapıda karşıladı görür görmez nefesim tutuldu. Davetinden sonra güzel ve cıvıl cıvıl enerjisiyle ufak bir tanışma ve sohbetimiz başladı. Sohbetin bitişin duşa girmele start başladı. Güzel 2 seansla görüşmemizi sonlandırdık. Herşey için teşekkür ederim ve tekrar görüşmek üzere hayranın oldum bunu da araya sıkıştırayım dedim :)

blacklowe

Normal Üye
5 Nis 2021
24
80
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisini bayadır takip ediyordum. Görüşmek düne kısmet oldu anlık bir randevu oluşturmak istedi Buse beni kırmadan ve hızlı bir şekilde randevu oluşturdu. Saati belirledikten sonra vakit geldiğinde buluşma anı geldi vee beni kendisini bir peri gibi kapıda karşıladı görür görmez nefesim tutuldu. Davetinden sonra güzel ve cıvıl cıvıl enerjisiyle ufak bir tanışma ve sohbetimiz başladı. Sohbetin bitişin duşa girmele start başladı. Güzel 2 seansla görüşmemizi sonlandırdık. Herşey için teşekkür ederim ve tekrar görüşmek üzere hayranın oldum bunu da araya sıkıştırayım dedim
Biraz bozuk olmuş galiba dünün etkisinden kusuruma bakmayın :)

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,830
8,046
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekkürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,918
4,492
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisini bayadır takip ediyordum. Görüşmek düne kısmet oldu anlık bir randevu oluşturmak istedi Buse beni kırmadan ve hızlı bir şekilde randevu oluşturdu. Saati belirledikten sonra vakit geldiğinde buluşma anı geldi vee beni kendisini bir peri gibi kapıda karşıladı görür görmez nefesim tutuldu. Davetinden sonra güzel ve cıvıl cıvıl enerjisiyle ufak bir tanışma ve sohbetimiz başladı. Sohbetin bitişin duşa girmele start başladı. Güzel 2 seansla görüşmemizi sonlandırdık. Herşey için teşekkür ederim ve tekrar görüşmek üzere hayranın oldum bunu da araya sıkıştırayım dedim :)
Referans için teşekkürler

Model Buse Çevrimdışı
24 Ağu 2021
827
3,213
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sizi kendime hayran ettiysem
Size bende hayran olmusum demektir
Hissettirdigniz rahatlik , guven
Guzel sohpetiiz iyi niyetiniz
Temizligniz
Insana deger vermeniz
Gorusmeye deger katan fikir alisverisleriniz
Dokunma ve yaklasim ozeniniz
Daha sayamayacagim bir cok guzellik birlestiginde karsilikli etkilenme ortaya cikiyor.
Ne guzel tanismalar , gorusmeler …
Tanistigima cok memnun oldum
Sevgilerimle❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar