- 24 Eki 2021
- 17
- 27
- 39
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Öncelikle Serel Hanim’a giderken aksiliklerle dolu bir yolculuk geçirdim.30 dk kadar geç kaldım.Bu konuda hassas olan Serel Hanim neyseki çok sorun yapmadi. Sonra ilk tanışma faslından sonra gittikçe kendisine ısındım.Her şeyden önce çok bilgili,kültürlü bir hanımefendi.Tarihi konularda bile sohbet ettik.Sahip olduğu bilgileri ağzım açık dinledim.Kendisini çok iyi yetiştirdiği belli.22 yaşında olmasına şaşırdım.O yaşta birinin 70,80,90lı yıllardan pek çok şey bilmesi takdire şayan.Sıkı bir hayvansever olduğunu da eklemem gerekir.Hayvanlari bu kadar seven bir insanın kişiliğini de az çok tahmin edersiniz diye düşünüyorum.. Özel anlarda ise müthiş.Uzun boylu, fit bir yapıda, fotoğraflarda olduğu gibi.Her görüşmeden önce yıkanıyor ve değişik bir elbise giyiyor. .Sadece bahsedebilecegim öpüşmesi bile harikaydı,hiç böyle bir şey deneyimlememistim.Bana bu bile yetti,devamında da çok çok iyiydi.. Açıkçası @Serel Besra Eles hanımla bir daha görüşmeyi çok isterim.Buradan kendisine bana yasattiklari için teşekkürlerimi iletiyorum.