Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Aylinli Saatler...

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,309
10,256
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisi ile uzun süren bir randevulaşma sürecinden sonra, nihayet ortak vakitleri oluşturarak geçen hafta sonu görüşebildik. Diğer görüşen forumdaşlarım uzun uzun anlattıkları için tekrar yaparak kimsenin canını sıkmak istemiyorum. Kendisi salonda inanılmaz keyifli, bıcır bıcır sohbet eden çıtı pıtı minnoş bir hanımefendi iken, yatak odasında hiç beklenmeyecek şekilde 10 kaplan gücünde bir vamp çıkıyor içerisinden.

Bana yaşattığın keyifli saatler için teşekkür ederim AylinAylin …

Not: Umarım diğer forumdaşlarım, kendisini gayet fotojenik olduğuna inandırabilirler de, kendisinin daha fazla fotoğrafını forumumuzda görme şansı buluruz…

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087
Kendisi ile uzun süren bir randevulaşma sürecinden sonra, nihayet ortak vakitleri oluşturarak geçen hafta sonu görüşebildik. Diğer görüşen forumdaşlarım uzun uzun anlattıkları için tekrar yaparak kimsenin canını sıkmak istemiyorum. Kendisi salonda inanılmaz keyifli, bıcır bıcır sohbet eden çıtı pıtı minnoş bir hanımefendi iken, yatak odasında hiç beklenmeyecek şekilde 10 kaplan gücünde bir vamp çıkıyor içerisinden.

Bana yaşattığın keyifli saatler için teşekkür ederim AylinAylin …

Not: Umarım diğer forumdaşlarım, kendisini gayet fotojenik olduğuna inandırabilirler de, kendisinin daha fazla fotoğrafını forumumuzda görme şansı buluruz…

kadikoylu beni foto konusunda sen ikna edemediysen kim eder bilemiyorum, baya destek lazım :)
Minnoştan kaplana doğru uzanan yolda birlikte keyifle yürüyebildiysek ne ala!
Ben de sana teşekkür ederim; sohbetin için, bana vakit ayırdığın için ve tabii ki o leziz şerbetli için :),
kaplanlık bitince nasılda canavar gibi yediğimi hatırladım şimdi ve abuk abuk güldüm :)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,309
10,256
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Konuyu açan kişi olarak herkese iyi organizeler dileyeyim bari :hello:

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,309
10,256
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bak bak, yoruma bak :) kadikoylu, koşarak gelebilirsin ama sen koşmazsın, ritmik bir yürüyüş daha uygun tarzına :)))

Allah kimseyi yaşlandırıp elden ayaktan düşürmesin diyelim; gençliğinizin değerini bilin. Nazik davet için de tekrar teşekkürler :)

15 Kas 2009
86
-2,352
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Bana yaşattığın keyifli saatler için teşekkür ederim @AylinAylin …

:) Yaşlı kurt a ab ı hayat çeşmesi olmuştur :)
Güzel sevişilmiş

15 Kas 2009
86
-2,352
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Bana yaşattığın keyifli saatler için teşekkür ederim @AylinAylin …

:) Yaşlı kurt a ab ı hayat çeşmesi olmuştur :)
Güzel sevişilmiş

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087
ANT45 Çevrimdışı
29 Kas 2012
490
543
Güzel sevişilmiş,keyif alınmış,daha ne olsun,emeğinize sağlık sevgili Aylin,sevgili Kadıköylü :)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,309
10,256
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel sevişilmiş,keyif alınmış,daha ne olsun,emeğinize sağlık sevgili Aylin,sevgili Kadıköylü :)

Darısı sizin ve diğer hayattan keyif almayı bilenlerin başına diyeyim o zaman :)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,309
10,256
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
26 Ağu 2016
178
11
Cinsiyetiniz nedir?
Umarım sizinde müsait olduğunuz bir gün olur geleceğim gün

janti Çevrimdışı
19 Ocak 2010
463
15
Cinsiyetiniz nedir?
enerjik bayan,görmeden bende resimlerin onu yansıtmadığı kanaatindeyim.gençlik iksiri olmuş kadıköylü.paylaşım için ikinize de teşekkür ederim.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar