yavuzkara
Normal Üye
- 21 Eki 2020
- 12
- 74
- 46
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Aylin ile yakın zamanda görüştüm. İlk görüşmemdi. Hafta sonu randevu talebime şansıma olumlu döndü. Öncesinde yorumları okumuştum. Tam da yorumlardaki gibi gayet anlayışlı, sizi rahat ettiren, ilgili, sohbet etmesini bilen ve inanılmaz diksiyonu düzgün biri kendisi. Misafir ettiği ev ferah, temiz. Sohbet sırasındaki sesine takılmamak elde değil. Radyo dinler gibi oluyorsunuz. Alıp götürüyor sizi.
Yatakta da bence harika biri. Gerçekten seviştiğinizi hissettiriyor. Ben 2 saatlik bir görüşme için gitmiştim. 2 saat sonunda hala konuşuyorduk. Vaktin nasıl geçtiğini anlamadım. Hem duygusal olarak hem de cinsel olarak tatmin ayrıldığım bir görüşme oldu benim için. Kalbi, fiziği, yüzü, davranışları, karakteri harika birisi bence.
Hem arkadaşlığı hem de tatminkar ilişki anlayışı için kendisine teşekkür ediyorum.
Yatakta da bence harika biri. Gerçekten seviştiğinizi hissettiriyor. Ben 2 saatlik bir görüşme için gitmiştim. 2 saat sonunda hala konuşuyorduk. Vaktin nasıl geçtiğini anlamadım. Hem duygusal olarak hem de cinsel olarak tatmin ayrıldığım bir görüşme oldu benim için. Kalbi, fiziği, yüzü, davranışları, karakteri harika birisi bence.
Hem arkadaşlığı hem de tatminkar ilişki anlayışı için kendisine teşekkür ediyorum.