Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Aylinle sohbet ve mutluluk bir arada

yavuzkara

Normal Üye
21 Eki 2020
12
74
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aylin ile yakın zamanda görüştüm. İlk görüşmemdi. Hafta sonu randevu talebime şansıma olumlu döndü. Öncesinde yorumları okumuştum. Tam da yorumlardaki gibi gayet anlayışlı, sizi rahat ettiren, ilgili, sohbet etmesini bilen ve inanılmaz diksiyonu düzgün biri kendisi. Misafir ettiği ev ferah, temiz. Sohbet sırasındaki sesine takılmamak elde değil. Radyo dinler gibi oluyorsunuz. Alıp götürüyor sizi.

Yatakta da bence harika biri. Gerçekten seviştiğinizi hissettiriyor. Ben 2 saatlik bir görüşme için gitmiştim. 2 saat sonunda hala konuşuyorduk. Vaktin nasıl geçtiğini anlamadım. Hem duygusal olarak hem de cinsel olarak tatmin ayrıldığım bir görüşme oldu benim için. Kalbi, fiziği, yüzü, davranışları, karakteri harika birisi bence.

Hem arkadaşlığı hem de tatminkar ilişki anlayışı için kendisine teşekkür ediyorum.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087
Bir 😍😍😍😍 emojisi bırakıyorum buraya ben.

@yavuzkara, çoook memnun oldum tanıştığımıza. 🙏 Yorumların beni benden aldı bu arada, "radyo dinler gibi " ifadesine hele eridim.😘

Tekrar denk gelebilmek dilğiyle nazik adam. 🙏

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!

Sevgiler. 🤗🙋🏼‍♀️

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,824
8,046
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık ikinizede tebrikler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar