Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Aylinle hasret giderdik

21 May 2018
293
311
Daha önce defalarca buluştuğum ve çok tatlı hatıralar yaşadığım Aylinle tekrar buluştuk. bir süredir görüşmediğimizden biraz uzunca sohbet ettik. Aylinle konuşmak bana keyif veriyor ve beni rahatlatıyor. aradığım kız arkadaş tarzını onda fazlasıyla buluyorum. sohbetin ilerleyen zamanlarında tatlı aylin, seksi ayline dönüştü ve kız arkadaş modunu sevgili moduna çevirdi. şehvetli bir şekilde dudaklarıma yapıştı. sonrasında her zaman yaşadığımız gibi karşılıklı olarak vücutlarımızı baştan sona tadarak zevk içinde finale erdik.

Vazgeçilmezlerimdensin sevgili Aylin

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,038
1,091
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
tebrikler kısa ve net paylaşım için

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,822
8,046
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Daha önce defalarca buluştuğum ve çok tatlı hatıralar yaşadığım Aylinle tekrar buluştuk. bir süredir görüşmediğimizden biraz uzunca sohbet ettik. Aylinle konuşmak bana keyif veriyor ve beni rahatlatıyor. aradığım kız arkadaş tarzını onda fazlasıyla buluyorum. sohbetin ilerleyen zamanlarında tatlı aylin, seksi ayline dönüştü ve kız arkadaş modunu sevgili moduna çevirdi. şehvetli bir şekilde dudaklarıma yapıştı. sonrasında her zaman yaşadığımız gibi karşılıklı olarak vücutlarımızı baştan sona tadarak zevk içinde finale erdik.

Sevilmenize sağlık ikinizede tebrikler

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087

Uzun bir teşekkür yazısı almayacağım kaleme, benim bu ortamda tanıdığım en iyi ve en iyi ki lerdensin.
Sanırım on u çoktan aştı buluşmalarımız, nice on lara, keyifle @victory1982 ciğim. Seviliyorsun güzel insan. 😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar