Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Aylinle Anlık

matadorrr34

Normal Üye
7 Ocak 2021
30
61
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçtiğimiz günlerde işim dolayısıyla Kaplanın bölgesindeydim. Anlık yazdım denk geldi müsaitmiş ayarladık. Güzelde oldu. Yazılan olumlu yorumların hepsini hakediyor hatta fazlasını. Aylinin kişiliğinden dolayı sıcakkanlılık, sevecenlik ve ilgi alakayı her zaman görebileceğiniz bi kaplan. Aslında tezatlık var vahşi kaplan ve sevecenlik 😀 Gel gelelim işin büyüsü burada. Gerçekten o tatlı hoş sohbet kadın bi anda gidiyor yerine kaplan sırtlan aslan leopar ne derseniz diyin ondan geliyor😁 Sohbet ederken elimdeki kahveyi ne ara aldı sehpaya koydu anlamadım ve sonrasını zaten hatırlamıyorum😄
Böyle bir deneyimi bnce herkes birkere yaşamalı çünkü gerçekten farklı. O kadar görüşme yaptım kendisinede dediğim gibi ben böyle birşey görmedim çok farklıydı. Teşekkür ediyorum.

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

BORN to SAIL ⛵️ FORCED to WORK
9 Kas 2020
320
450
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel bir anlık görüşme ve paylaşım olmuş. Keyfinize sağlık. @RangerG 'ye katılıyorum şu benim de çok merak ettiğim meşhur koridordan bahsedilmemesi ilginç olmuş. Bir an @AylinAylin 'mi taşınmıştı geçenlerde diye düşündüm açıkçası 😄

freehuman78 Çevrimdışı
7 Kas 2020
199
326
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Minnoş bir kediyken kaplan'a dönüşüyor. 😂😂 Kendisine sevgi ve selamlarımı iletirim.🙋‍♂️😘

EBRUSCRT Çevrimdışı

EBRUSCRT

Normal Üye
29 Haz 2017
3,651
8,814
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Paylaşım için teşekkürler, iki tarafa da tebrikler, yalnız meşhur koridoru farketmediniz sanırım heyacandan 😂 Koridor kelimesi geçmeyen ilk Aylin referansı 😂
Aylinın koridor uzun biraz salondan yatak odasına normal 😄😄 o arada on sevisme yapılabilir @AylinAylin dimeeee 🤩🤩

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,824
8,046
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

matadorrr34

Normal Üye
7 Ocak 2021
30
61
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler, iki tarafa da tebrikler, yalnız meşhur koridoru farketmediniz sanırım heyacandan 😂 Koridor kelimesi geçmeyen ilk Aylin referansı 😂
Orasını hatırlamıyorum bile 😁 sadece oral esnasındaki uğultulu sesler halaa kulağımda😅

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087
Geçtiğimiz günlerde işim dolayısıyla Kaplanın bölgesindeydim. Anlık yazdım denk geldi müsaitmiş ayarladık. Güzelde oldu. Yazılan olumlu yorumların hepsini hakediyor hatta fazlasını. Aylinin kişiliğinden dolayı sıcakkanlılık, sevecenlik ve ilgi alakayı her zaman görebileceğiniz bi kaplan. Aslında tezatlık var vahşi kaplan ve sevecenlik 😀 Gel gelelim işin büyüsü burada. Gerçekten o tatlı hoş sohbet kadın bi anda gidiyor yerine kaplan sırtlan aslan leopar ne derseniz diyin ondan geliyor😁 Sohbet ederken elimdeki kahveyi ne ara aldı sehpaya koydu anlamadım ve sonrasını zaten hatırlamıyorum😄
Böyle bir deneyimi bnce herkes birkere yaşamalı çünkü gerçekten farklı. O kadar görüşme yaptım kendisinede dediğim gibi ben böyle birşey görmedim çok farklıydı. Teşekkür ediyorum.

Sevgili @matadorrr34 , tanıştığımıza memnun oldum ve bana ikram ettiğin o harika ananaslı sigara için teşekkür ederim, acaba nasıl temin ederim diye arayışa geçtim bile. 😅

Benimle anlık olarak denk gelmek zor olsa da evren demek ki buluşmamızı istiyordu, iyi ki de istemiş, keyifli vakit geçirdim. 😍

Harika yorumların için de teşekkür eder, sana kaplan opücüğü yollarım. 😘

Tekrar denk gelebilmek dileğiyle...

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL! 😍

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087

Cidden ben de şaşırdım. 🤭 Olur arada öyle ama ya 😁

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Güzel bir anlık görüşme ve paylaşım olmuş. Keyfinize sağlık. @RangerG 'ye katılıyorum şu benim de çok merak ettiğim meşhur koridordan bahsedilmemesi ilginç olmuş. Bir an @AylinAylin 'mi taşınmıştı geçenlerde diye düşündüm açıkçası 😄

Tabii koridor benden meshur olunca, bahsedilmediğinde dikkat cekiyor sanırım. 🤣 Taşınmadım valla ama biz daha çok salondaydık bu sefer, ondan bahsi geçmedi herhalde. 🤣

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

BORN to SAIL ⛵️ FORCED to WORK
9 Kas 2020
320
450
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tabii koridor benden meshur olunca, bahsedilmediğinde dikkat cekiyor sanırım. 🤣 Taşınmadım valla ama biz daha çok salondaydık bu sefer, ondan bahsi geçmedi herhalde. 🤣
Yok canım. Koridor meşhur tamam da koridoru meşhur eden sensin onun için koridor senden meşhur olamaz merak etme 😄

matadorrr34

Normal Üye
7 Ocak 2021
30
61
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Daha çok salondaydık derken @AylinAylin? Bildiğin koridor işte yol yani bağlantı yolu başka bi anlam yükleyemedim ben😁 Normalde koridordada mı takılmaca yapılıyor anlamadım ki benden ne esirgedin sen söyle bakim @AylinAylin 😄

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar