Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme aylinaylin ile forum jübilesi ( :

motleycrue Çevrimdışı

motleycrue

Normal Üye
23 Eyl 2014
21
1
Cinsiyetiniz nedir?
Çok güzel anılarımın oldugu foruma veda vakti gelip çattı. Her güzel şeyin bir sonu var ama bir jübileyide hakediyordum. Jübilemi aylinaylin ile yapmak istedim o da beni kırmadı sağolsun.Yine mükemmel bir görüşme gerçekleştirdik. Enerjisi sohbeti herşeyiyle yine muhteşemdi yine büyüledi. Bir daha ona kitap hediye edemeyeceğim :( aylinaylin sohbetini dostluğunu ve seninle geçirdiğim zamanları özleyeceğim. Mutlu ol mutlu kal. Hep hatırlanacaksın. Elveda aylinaylin ve elveda tüm forum ( : Buraya kadar.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,310
10,257
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel bir jübile olmuş; tepede bırakmak iyidir bazı şeyleri. Paylaşım için teşekkürler; herşey gönlünüzce olsun...

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
523
598
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
.........
.........
bir an kalbimize inmedi değil. Aylin jübile yaptı sandım, daha ilk görüşmeye dahi fırsat bulamadım :).

Aman hocam ağzından yel alsın... :O
Dolar 10u görse idare ederiz de, bu dediğin direk kriz demek :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087
Çok güzel anılarımın oldugu foruma veda vakti gelip çattı. Her güzel şeyin bir sonu var ama bir jübileyide hakediyordum. Jübilemi aylinaylin ile yapmak istedim o da beni kırmadı sağolsun.Yine mükemmel bir görüşme gerçekleştirdik. Enerjisi sohbeti herşeyiyle yine muhteşemdi yine büyüledi. Bir daha ona kitap hediye edemeyeceğim :( aylinaylin sohbetini dostluğunu ve seninle geçirdiğim zamanları özleyeceğim. Mutlu ol mutlu kal. Hep hatırlanacaksın. Elveda aylinaylin ve elveda tüm forum ( : Buraya kadar.

Bu satırları göremeyecek olsa da sevgili nnkk'ya teşekkürler. Biten her şey, başka bir şeyin de başlangıcıdır aslında. Zamanı geldiğinde, anıları zamanın koynuna saklayarak, bitiş çizgisine yürümekten çekinmemek gerek. Uzun uzun yazmayacağım bu sefer. Umarım çok mutlu olursun. Her şey gönlünce olsun güzel insan.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Güzel bir jübile olmuş; tepede bırakmak iyidir bazı şeyleri. Paylaşım için teşekkürler; herşey gönlünüzce olsun...

Şu tepede bırakmak kavramını çok severim kadikoylu beyciğim, iyi dileklerle uğurlamışız ne güzel...

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087

Şu tepede bırakmak kavramını çok severim kadikoylu beyciğim, iyi dileklerle uğurlamışız ne güzel...

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Mutlu bir kapanış olmasına sevindim :) Her şey gönlünüzce olsun da, bir an kalbimize inmedi değil. Aylin jübile yaptı sandım, daha ilk görüşmeye dahi fırsat bulamadım :).

Sakin olalım sevgili carragher23 :) , henüz jübile yapmaya karar vermiş değilim, aman kalbe inmesin. (giggle)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Üstad nedense size hak vermemek elde değil :) kriz yanında hikaye olur forumda ihtilal olur , deprem olur :) bi de kalpten gidenler olur :)aklını yitirenler olur:) kendini Boğaz köprüsünden atanlar olur:) olur da olur

Forumda ihtilal mi? Aman diyeyim, sakin sakin takılalım. :) İzdihama gerek yok. (giggle)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Nnkk'nın güzel paylaşımlarını artık okuyamacağım için çok üzüldüm, kendisine mutlu ve uzun bir ömür dilerim. Belli mi olur, belki yollarımız bir yerlerde kesişir ve farkında bile olmayız :)
Aylin hanıma da jübileye katkısından dolayı ayrıca teşekkür ederiz.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Nnkk'nın güzel paylaşımlarını artık okuyamacağım için çok üzüldüm, kendisine mutlu ve uzun bir ömür dilerim. Belli mi olur, belki yollarımız bir yerlerde kesişir ve farkında bile olmayız :)
Aylin hanıma da jübileye katkısından dolayı ayrıca teşekkür ederiz.

Sevgili Dreadnaught, katkıma(giggle) teşekkürüne teşekkürler. (Restine rest gibi oldu :) )

Sevgili nnkk'yi ben de özleyeceğim, gök kubbeye onun için iyi savuralım ve yolu, bahtı açık olsun, hep mutlu olsun diyelim. :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar