- 12 May 2020
- 437
- 1,340
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ruslar; çirkin kadın yoktur, az votka vardır sözünü çok sık söyler. Ama votkayı da dünyanın en güzel kadınları ile içerler. 'Bu Ruslar acaba neden böyle yapıyormuş' diye merakım sonucu bulabildiğim en büyük boy Russian Standart votka ile bunu en iyi tecrübe edeceğim kişinin kapısına 'aç kapıyı Veysel Efendi' şifresi ile dayandım. Yalnız dış kapıda bir mekanik arıza oluştu, kendisine 'kapıyı omuzlama' talebimi ilettiğimde neden panik yaptı anlamadım
O kapı ile aramızda artık bir husumet var, bana açılmayan kapı olamaz 
Evet.. Karşımda minyon, kısa kızıl saçlı, üzerinde Tazmanya Canavarı tişörtü olan ve tişörtü ıslak giydiği için vücuduna yapışmış bir güzellik, 'hoşgediiiin' diye beni karşılıyor. Ev içindeki tüm adımları öpüş,kokuş attıktan sonra 'kurban olayım ben bir duş alayım' talebim 'yolu biliyorsun' ile cevaplanıyor ve duş çıkışı her zamanki ev konseptim bol şort, salaş tişört ile gecenin startını vermiş bulunuyoruz.
Pizzalarımız, 'la bu adamlar bu işi beceriyor' tarzı amansız övüşlerimiz, votkalarımızın ilk dubleleri gayet güzel.. Aç ayı oynamaz demişler, karnımız doyduktan sonra temaslar dokunuşlar derken ilk roundun gong sesi çalıyor.
Seksin kalitesinde fiziki unsurlar, erekte olmuş bir penis ve ıslanmış bir vajinanın birincil faktör değil, aynı zamanda kişilerin birbirini tanımasının, birbirinden güven almasının, biraz daha mizaçların uymasının belirleyici olduğunu düşünüyorum. Aylin ile 3 ay önceki ilk görüşmemizdeki sex kalitesi ile, son dönemde yaşadıklarımızın arasında fersah var. Artık ben eş zamanlı orgazm veya Aylin için multipl orgazm hedefleyebilirken,o da benim haz aldığım değişik seks aksiyonlarının geliştirilmesini düşünebiliyor ve bu konuda birbirimize yardımcı oluyoruz. Benim bir kadın ile yaşamak istediğim budur her zaman. Neyse; Uzun bir ilk seans.. Güzel, temiz, karşılıklı oyunlar, o an geldiğinde Aylin'in o güzel yüz ifadesi ve yarım gülüşüyle gelen ses ve akabinde büyük ihtimal ile benim vücudumdaki tüm protein depolarını bile boşaltan bir 'oooeeh' durumum
Gecelik bir görüşme olmasına rağmen bu seans bile benim için yeterliydi.
Daha sabaha çok var
Duş çıkışı Aylin mutfakta meyva doğrarken kendisine bir küçük striptiz gösterisi sunmak istedim, ancak yüz ifadesi henüz bu duruma hazır olmadığını gösterdi
Woody, kızın psikolojisini bozma, bildiğin şeyleri yap diye votkama doğru yolumu aldım
Gecenin başında 'bak beni çok içirme' diye uyarmıştım, yüklemeye devam etti. Şöyle; ben çakır keyf olduğum zaman konuşmam argolaşıyor ve gün yüzü görmemiş argo cümleler ağzımdan çıkabiliyor. Aylin' de biraz benden cesaret alınca, o da dirty talk olayına girdi ve o cevherin onda da olduğunu gördüm. Saat 1 gibi, arasının iyi olduğu bir tekelden 2. şişeyi istedik
Aylin iyi içki içen bir kadın. Dağılmıyor. Göz temasını konuşurken kesmiyor. Hadi kendisi ile ilgili bir trick vereyim; Aylin konuşurken ayağa kalkıp vücut dilini kullandığı an, bilin ki çakır olmuştur
Yüksek alkolün verdiği etkiyle, kahkahalar, muhabbet, bazen sessizlik, bazen gözlerin karşılıklı dolması, belki akan bir kaç damla yaş... Saati sabahın 4 ü etmişiz.. Çok keyif aldım, yatalım uyuyalım, 2-3 saat sonra çıkmam lazım dedim...
Yatağa giderken yanaktan verilen bir iyi geceler öpücüğüne, Aylin' den misli ile gelen karşılık
gerçekten sen de istiyorsan yapalım 2. seansı teklifime ağzımı kapatarak verdiği karşılık 
. Votkadan dönen başlar, ikimizin de alkolle beraber daha bir hard sexe girmemiz, ikimizin de birbirimizin başını biraz daha döndürmemiz.. Çok güzel bir seanstı, sonunda ikimizin de yanyana yatıp sessizce tavanı izlemesi olayın özetiydi 
Yattıktan 1.5 saat sonra alarmım çalmadan kalktım. İş hayatının verdiği alışkanlık. her zaman alarmdan önce uyanıp alarmı kapatıyorum
çok güzel uyuyan bir kadın. yanağına bir öpücük kondurup giderken, tam kapıyı açıyordum, uykudan kalkmış geldi, daha gözünü açamıyor, gelirken sağ sol yürüyor, o koridordaki duvarlara vuruyor
bir şeyler dedi, ben de anlamadım ne dediğini. Peki dedim ve kapı ardıma kapı kapandı 
Şişli sokakları bomboş.. Mis gibi bir İstanbul sabahı. Sokağın başındaki esnaf kahvesine selamla bir giriş, herkesin 'aleykum selam' diyerek masasında bir sandalye çekmesi, orada bir sabah çayı ve eve doğru gidiş...
Bakalım daha beraber neler yaşayacağız
Evet.. Karşımda minyon, kısa kızıl saçlı, üzerinde Tazmanya Canavarı tişörtü olan ve tişörtü ıslak giydiği için vücuduna yapışmış bir güzellik, 'hoşgediiiin' diye beni karşılıyor. Ev içindeki tüm adımları öpüş,kokuş attıktan sonra 'kurban olayım ben bir duş alayım' talebim 'yolu biliyorsun' ile cevaplanıyor ve duş çıkışı her zamanki ev konseptim bol şort, salaş tişört ile gecenin startını vermiş bulunuyoruz.
Pizzalarımız, 'la bu adamlar bu işi beceriyor' tarzı amansız övüşlerimiz, votkalarımızın ilk dubleleri gayet güzel.. Aç ayı oynamaz demişler, karnımız doyduktan sonra temaslar dokunuşlar derken ilk roundun gong sesi çalıyor.
Seksin kalitesinde fiziki unsurlar, erekte olmuş bir penis ve ıslanmış bir vajinanın birincil faktör değil, aynı zamanda kişilerin birbirini tanımasının, birbirinden güven almasının, biraz daha mizaçların uymasının belirleyici olduğunu düşünüyorum. Aylin ile 3 ay önceki ilk görüşmemizdeki sex kalitesi ile, son dönemde yaşadıklarımızın arasında fersah var. Artık ben eş zamanlı orgazm veya Aylin için multipl orgazm hedefleyebilirken,o da benim haz aldığım değişik seks aksiyonlarının geliştirilmesini düşünebiliyor ve bu konuda birbirimize yardımcı oluyoruz. Benim bir kadın ile yaşamak istediğim budur her zaman. Neyse; Uzun bir ilk seans.. Güzel, temiz, karşılıklı oyunlar, o an geldiğinde Aylin'in o güzel yüz ifadesi ve yarım gülüşüyle gelen ses ve akabinde büyük ihtimal ile benim vücudumdaki tüm protein depolarını bile boşaltan bir 'oooeeh' durumum
Daha sabaha çok var
Yatağa giderken yanaktan verilen bir iyi geceler öpücüğüne, Aylin' den misli ile gelen karşılık

Yattıktan 1.5 saat sonra alarmım çalmadan kalktım. İş hayatının verdiği alışkanlık. her zaman alarmdan önce uyanıp alarmı kapatıyorum

Şişli sokakları bomboş.. Mis gibi bir İstanbul sabahı. Sokağın başındaki esnaf kahvesine selamla bir giriş, herkesin 'aleykum selam' diyerek masasında bir sandalye çekmesi, orada bir sabah çayı ve eve doğru gidiş...
Bakalım daha beraber neler yaşayacağız