Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Aylin(Kaplan Hatun)Gorusme

Efrasiyap

Normal Üye
14 Eyl 2019
35
65
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aylin hanımla kısa bir yazismadan sonra saolsun yormadan müsait olduğunu söyledi ve randevuyu aldım..Evin konumu merkezi ve park bulma sorunu yok.Gelelim görüşmeye.Hatun kızımız kızıl saçlı,akcami akça beyaz tenli güzel bir hatun.Sohbeti güzel,kültürlü konuşkan birisi.Yatak kısmına gelince o koridoru ve oralı görmeniz yaşamanız gerekiyor ne kadar anlatsam az o yüzden yaşayın derim.Bana bu zor donemde görüştüğümüz zaman diliminde yaşattığı guzelikler için buradan tşk ediyorum.En kısa zamanda görüşmeyi tekrar umuyorum çünkü aklıma geldikçe özel anlar bir tebbessum oluşuyor yüzümde.

freehuman78 Çevrimdışı
7 Kas 2020
199
326
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ne koridormuş herkes anlata anlata bitiremiyor😜😋 Paylaşımdan ötürü @Efrasiyap👏 yaşattıklarından dolayı da @AylinAylin hanıma 😍 teşekkür ederiz.
Aylin hanım ile tanışmak inşallah kısmet olur.🙏😀

hot&cold Çevrimdışı
3 Ocak 2017
216
207
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aylin hanımla kısa bir yazismadan sonra saolsun yormadan müsait olduğunu söyledi ve randevuyu aldım..Evin konumu merkezi ve park bulma sorunu yok.Gelelim görüşmeye.Hatun kızımız kızıl saçlı,akcami akça beyaz tenli güzel bir hatun.Sohbeti güzel,kültürlü konuşkan birisi.Yatak kısmına gelince o koridoru ve oralı görmeniz yaşamanız gerekiyor ne kadar anlatsam az o yüzden yaşayın derim.Bana bu zor donemde görüştüğümüz zaman diliminde yaşattığı guzelikler için buradan tşk ediyorum.En kısa zamanda görüşmeyi tekrar umuyorum çünkü aklıma geldikçe özel anlar bir tebbessum oluşuyor yüzümde.
Paylaşım için teşekkürler aylin herdaim öyledir modu yüksek güzelliği ayrı bir pembisimiz

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,822
8,046
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,430
1,998
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler..

Zeus1 Çevrimdışı
1 Ocak 2020
204
300
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087

Sevgili @Efrasiyap , sen de mi Brutus? 😂

Namım pekişti artık, Kaplan'ı soy isim olarak mı kullansam yoksa ön ad mı diye düşünmeye başladım sayenizde. 😂

Koridorum ve ben, seninle vakit geçirmekten keyif aldık, güleç yüzün hiç solmasın. 🤗 Yalnız, sen gidinxe fark ettim, sohbet ederken bira içmeyi unutmuşuz, affola. :(

Harika yorumların ve ayırdığın zaman için teşekkürler. Tekrar denk gelebilmek dileğiyle...

HAYAT, KAPLANLA SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL! 😈🤩

Sevgiler...

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087
HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,127
1,839
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam s.çtın

oyyyyy geliyor beklenen sanırım.

İperion Çevrimdışı
6 Eki 2017
737
541
O koridor da çok gençler gitti hey gidi hey dili olsa da konuşsa 😍😘

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

BORN to SAIL ⛵️ FORCED to WORK
9 Kas 2020
320
450
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Peş peşe gelen bu @AylinAylin paylaşımları henüz tanışmamış olmakla kaybettiklerimizi yüzümüze çarpıyor. :(

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar