Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Aylin hanımla mükemmel bir tanışma

narquilan

Normal Üye
14 Eyl 2020
3
18
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba,
Aylin'le çok güzel ve keyifli vakit geçirdik. Yaşadıklarımdan biraz olsun bahsetmek istedim. Forumdan ilk defa birisiyle görüşme şansı buldum. İlk olarak iletişim sağladığımda bana çok samimi davrandı. İyi bir iletişim kurabilmek çok önemli. İlk defa görüşeceğim için çok heyecanlıydım açıkcası. Ama evine adım atar atmaz o samimiyetini bana hissettirdi,tüm gerginliğimi aldı. İçeri girmemle bembeyaz, kızıl saçlı ve seksi kıyafetleriyle bir güzelliğe bakıyordum. Kahve eşliğinde sohbete ve birbirimizi tanımaya başladık.
Gerçekten bu kadar kültürlü, bilgili ve her konudan konuşabileceğiniz biriyle görüşebildiğim için çok şanslıyım. Genel ve özel olarak birçok fikrimizi paylaştık kendisiyle. Kendisi aynı zamanda çok enerjik ve konuşmaktan asla sıkılmayacağınız birisi. Hoş sohbet muhabbet derken bir anda dudaklarıma yapışmasıyla kendimi yatakta buldum. Gerçekten kaplanı o anda hissettim. Yatakta çok ayrı bir kişiliğe dönüşüyor. Harbiden seviştiğinizi hissettiriyor size. Ve inanılmaz keyif alıyorsunuz. Hem duygusal hem de cinsel olarak tatmin olduğum bir görüşme oldu benim için. Kalbi, yüzü, karakteri, fiziği harika birisi bence.
2 saatlik bir randevu planlamıştık ama sohbet, muhabbet, seks derken zamanın nasıl geçtiğini anlamadım.
Bana yaşattığı unutamayacağım zevkli ve keyifli anlar için kendisine çok teşekkür ediyorum. Gerçekten hayatımda gördüğüm en özgün insanlardan birisi kendisi. Tanıştığıma çok memnun oldum. Umarım en kısa sürede tekrardan görüşmek dileğiyle.

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,127
1,839
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aylin buralardamı yahu. Ormanda Aylin 10 kaplan gücündedir derler. Sevişmenize sağlık

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
412
465
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Detaylı paylaşım için her iki tarafada teşekkürler.

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,430
1,998
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaya inen,samimiyeti hissettiren,açıkçası merak ettiren bu paylaşım için teşekkürler..
Sevişmenize sağlık 😊

freehuman78 Çevrimdışı
7 Kas 2020
199
326
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için her iki tarafada teşekkürler. İnşallah Aylin hanım ile görüşmek kısmet olur😀

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,038
1,091
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
tebrikler 2 tarafa da sevişmen daim olsun

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,822
8,046
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel paylaşımnız için teşekürler sevişmenize sağlık ikinizede tebrikler

Depdep37 Çevrimdışı

Depdep37

Normal Üye
24 Ocak 2021
48
133
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel anlatımınız için teşekkürler benimde gideceğim kişiler arasında.

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

BORN to SAIL ⛵️ FORCED to WORK
9 Kas 2020
320
450
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bilgilendirici güzel paylaşım için teşekkürler

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087
Herkese merhaba,
Aylin'le çok güzel ve keyifli vakit geçirdik. Yaşadıklarımdan biraz olsun bahsetmek istedim. Forumdan ilk defa birisiyle görüşme şansı buldum. İlk olarak iletişim sağladığımda bana çok samimi davrandı. İyi bir iletişim kurabilmek çok önemli. İlk defa görüşeceğim için çok heyecanlıydım açıkcası. Ama evine adım atar atmaz o samimiyetini bana hissettirdi,tüm gerginliğimi aldı. İçeri girmemle bembeyaz, kızıl saçlı ve seksi kıyafetleriyle bir güzelliğe bakıyordum. Kahve eşliğinde sohbete ve birbirimizi tanımaya başladık.
Gerçekten bu kadar kültürlü, bilgili ve her konudan konuşabileceğiniz biriyle görüşebildiğim için çok şanslıyım. Genel ve özel olarak birçok fikrimizi paylaştık kendisiyle. Kendisi aynı zamanda çok enerjik ve konuşmaktan asla sıkılmayacağınız birisi. Hoş sohbet muhabbet derken bir anda dudaklarıma yapışmasıyla kendimi yatakta buldum. Gerçekten kaplanı o anda hissettim. Yatakta çok ayrı bir kişiliğe dönüşüyor. Harbiden seviştiğinizi hissettiriyor size. Ve inanılmaz keyif alıyorsunuz. Hem duygusal hem de cinsel olarak tatmin olduğum bir görüşme oldu benim için. Kalbi, yüzü, karakteri, fiziği harika birisi bence.
2 saatlik bir randevu planlamıştık ama sohbet, muhabbet, seks derken zamanın nasıl geçtiğini anlamadım.
Bana yaşattığı unutamayacağım zevkli ve keyifli anlar için kendisine çok teşekkür ediyorum. Gerçekten hayatımda gördüğüm en özgün insanlardan birisi kendisi. Tanıştığıma çok memnun oldum. Umarım en kısa sürede tekrardan görüşmek dileğiyle.

Bunlar ne hoş satırlar sevgili @narquilan 😍😍

"" Gerçekten kaplanı o anda hissettim. Yatakta çok ayrı bir kişiliğe dönüşüyor " cümlesi zaten tek başına beni benden almaya yetti vallahi, eee yiğit, namıyla anılır derler ve namının hakkını vermelidir, değil mi? 😂

SSRI'lardan Champix'e, aşktan insan anatomisine derken harika bir sohbet ve akabinde hoş sevişmelerimiz oldu, tanıştığımıza çok memnun oldum. 🤗 Hoş izler bırakabilmişin, ne mutlu. 🤗 Evrene, bu pozitif duyguları bize tekrar yansıması için uğurluyorum şimdilik. 😍

Değerli vaktini ayırdığın ve beni ziyaret ettiğin için teşekkür ederim. Tekrar denk gelebilmek dileğiyle tatlı adam! 🤗

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!

Sevgiler. 😘

Ha not : Enerjimi, enerjisi bol insanların yansıttığı enerjiden alıyorum. 🤗

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,822
8,046
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Darısı benim başıma bende tanışmanın heyeceanı içindeyim hafta sonu yasaklarının bitmesini heyecanla bekliyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar