Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Aylin Hanım ile aniden

ForumCanavari

Normal Üye
15 Ara 2020
11
13
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba forumdaşlar

Aylin Hanım ile 1 saatlik bir buluşmamız oldu. Öncelikle ev konum olarak çok iyi sakin sessiz bir bina. Giriş çıkış rahat. Başlık gibi çok ani bir program oluverdi. Bölge de işim nedeniyle bulunmuşken şansımı denemek istedim. Aylin Hanım sağolsun buyur etti.

Harika ötesi bir kostüm ile karşılanma sonrası birer kahve eşliğinde sohbet ettik. Sanki sizi yıllardır tanıyorum ne kadar güzel muhabbetiniz var keşke zaman sınırı olmaksızın devam etmek istedim ama malumunuz günümüzün iş şartları hiç öyle olmuyor. Her şeyi bir kenara bırakın Aylin Hanım apayrı biri.

Sonra bişi oldu... o hamın hanımcık, naif, kibar insanın içinden bir dur durak bilmeyen panter, kaplan ne derseniz öyle biri çıktı. Aman yarabbi.. sonra ben bayılmışım.. daha ayılamadım..

Neyse 2 ay sonraya meeting set edelim pls. :)

Saygı ve selamlar... Her şey için teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087
Merhaba forumdaşlar

Aylin Hanım ile 1 saatlik bir buluşmamız oldu. Öncelikle ev konum olarak çok iyi sakin sessiz bir bina. Giriş çıkış rahat. Başlık gibi çok ani bir program oluverdi. Bölge de işim nedeniyle bulunmuşken şansımı denemek istedim. Aylin Hanım sağolsun buyur etti.

Harika ötesi bir kostüm ile karşılanma sonrası birer kahve eşliğinde sohbet ettik. Sanki sizi yıllardır tanıyorum ne kadar güzel muhabbetiniz var keşke zaman sınırı olmaksızın devam etmek istedim ama malumunuz günümüzün iş şartları hiç öyle olmuyor. Her şeyi bir kenara bırakın Aylin Hanım apayrı biri.

Sonra bişi oldu... o hamın hanımcık, naif, kibar insanın içinden bir dur durak bilmeyen panter, kaplan ne derseniz öyle biri çıktı. Aman yarabbi.. sonra ben bayılmışım.. daha ayılamadım..

Neyse 2 ay sonraya meeting set edelim pls. :)

Saygı ve selamlar... Her şey için teşekkürler.

Sevgili @ForumCanavari ,

Nickinle beni benden almıştın zaten, dogrusu bu nicke sahip biriyle tanışmak kesin ilginç olacaktır diyordum, oyle de oldu vallahi. 🤭😍

Birden fazla kez denememize rağmen denk gelemedik ama aniden buluşabildik sonunda, demek ki bazen plansızlık da işe yarayabiliyor. 🤣
Tanıdığım en ilginç insanlardan biri olduğunu ( sohbetimize istinaden ) söylemezsem olmaz. Çok keyifli vakit gecirdim.

2 ay sonrasına toplantı set ediyorum, o zamana dek herhalde ben iyileşip dönmüş olurum, senin de yolun bana yakın bir yerlere düşer. 🤭

Hoş yorumların için teşekkür ederim, sana o yoğun temponda nefes aldırabildiysem ne mutlu. Tekrar denk gelebilmek dileğiyle...

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!

Sevgiler... 🙋🏼‍♀️😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar