Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ay parçası

iCarDi1

Normal Üye
28 Şub 2024
2
19
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba
Bu deneyimi buraya yazmazsam olmazdı 😍
Burdan tekrardan İncilay hanıma teşekkür ederim.Öncelikle kendisi mükemmel bir insan çok iyi biri muhabbeti güler yüzü herşeyiyle cumartesi günü 20/04/24 yani 2 gün önce kendisiyle 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik yani nasıl anlatılır bilmiyorum😀 hala yüzüm gülüyor o kadar yani.Tam bir gfe deneyimi yaşarsınız onuda belirteyim burdan.Bolca muhabbet ettik kendisi köyü ve köy ürünlerini yani organik ürünleri çok seviyor baya ortak noktalarımız varmış.Evi çok güzel ve temiz onura belirteyim 2 tane çok tatlı kedisi var benimde kedim olduğu için hiç sorun etmiyorum kedileri.kediler kesinlikle rahatsız etmez akıllı uslu yatıyorlar çok görmezsiniz bile evin otoparkı vs var ulaşım kolay giriş çıkış sıkıntı olmuyor
Ayrıca evimde ses sitemi var onuda beğendim marka modelini aldım aynısından alıyorum 😀
Anlatacak çok şey var ama hepsini yazamıyorum bence form sayfasında tanımanız gereken biri tekrar dan teşekkür ediyorum beni güzel ağırladığı için 😍
Tekrardan teşekkür ediyorum
Aklınızda kalacak birisi kesinlikle evden çıkarken mutlu ve yüzünüz gülerek ayrılırsınız
Ama önemli olan o karşılıklı frekansı yakalamanız unutmayın siz nasılsanız karşınızdakide öyledir böyle uzun bir referans yazacağım aklıma gelmezdi 😂
Daha aşk konularına girmedim bile orasını da kendiniz denimleyin canım herşeyi buraya yazmayalım

13 Ara 2023
29
19
25
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

21 May 2023
118
114
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel referansınız için teşekkürler, keyfiniz daim olsun.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar