butterflyvallhein
Normal Üye
- 15 Nis 2022
- 24
- 39
- 34
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Forumda yeniyim.Doğal olarak pembişleri yakından tanımadığım için ince eleyip sık dokuyarak sonunda müthiş hatlara sahip Elena ile gecelik randevu alma fikri kafama girdi. Şehir dışında olmam sebebiyle nerdeyse bir ay kadar hayallerimi süslüyordu tatlı Elena. Neyse geçen çarşamba günü için gecelik randevulaştık. Elena whatsappda hiç üzmeden ve gecikmeden cevap veriyordu. Evi çok rahat bulunabilecek bir konumda ve gayet temiz bir daireydi.İçeri girdiğimde zaten benim de istediğim o meşhur bedenin saran beyaz çamaşırıyla ve güzel yüzüyle karşıladı ve kalp atışlarım iyice hızlandı. Nevaleleri yudumlarken biraz sohbet ettik ama ben dayanamıyordum ve ateşli bir şekilde ilk seansı gerçekleştirdik. Elenacım yatakta sizi üzmüyor kıvrak bedeniyle her şekle girebiliyor. Derken gecenin ilerleyen saatlerinde birkaç seans sonrası üzülerek randevumu bitirmek zorunda kaldım. Gerek misafirperverliği,salonunda yaptığımız dansı ve yatak performansıyla gayet muttu etti. İkinci randevuyu iple çekiyorum. Gecelerinizi süsleyecek bir kadın Elenaya buradan beni ağırladığı için tekrar teşekkür ediyorum