Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ateş kırmızısı, rüzgar ferahlığı

Rote Stern Çevrimdışı
30 Haz 2022
99
159
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba,

Bayağı gecikmiş olmasına rağmen yazmazsam olmayacak bir tanışma oldu. Kendisini çok uzun zamandır takip etmeme ve görüşme için uygun bir anı yakalamaya çalışmama değdi gerçekten.

Minilissa, göründüğü gibi, seçkin ve ayrıcalıklı güzellerden. Bu duruşuyla, bakışıyla, güzelliğiyle olduğu kadar konuşmasıyla, tavrıyla, bilgi ve kültürüyle de hemen fark ediliyor. Haliyle karşısındaki de hemen etkisi altına alıyor.

Beraber geçirdiğiniz dakikalar onun etkisi altında, bir rüyada gibi geçip gidiyor. Geriye kıpkırmızı bir ateşin sıcaklığı ve sonunda serin bir rüzgarın ferahlığı kalıyor ayrılırken.

Ben kendisini tanıdığıma, bu şansı bulduğuma çok mutlu oldum. Tekrar görüşmek için fırsat kovalamaya devam edeceğim. Ateşe ve rüzgara bir daha kavuşmak dileğiyle…

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,801
1,535
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba,

Bayağı gecikmiş olmasına rağmen yazmazsam olmayacak bir tanışma oldu. Kendisini çok uzun zamandır takip etmeme ve görüşme için uygun bir anı yakalamaya çalışmama değdi gerçekten.

Minilissa, göründüğü gibi, seçkin ve ayrıcalıklı güzellerden. Bu duruşuyla, bakışıyla, güzelliğiyle olduğu kadar konuşmasıyla, tavrıyla, bilgi ve kültürüyle de hemen fark ediliyor. Haliyle karşısındaki de hemen etkisi altına alıyor.

Beraber geçirdiğiniz dakikalar onun etkisi altında, bir rüyada gibi geçip gidiyor. Geriye kıpkırmızı bir ateşin sıcaklığı ve sonunda serin bir rüzgarın ferahlığı kalıyor ayrılırken.

Ben kendisini tanıdığıma, bu şansı bulduğuma çok mutlu oldum. Tekrar görüşmek için fırsat kovalamaya devam edeceğim. Ateşe ve rüzgara bir daha kavuşmak dileğiyle…
Referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,790
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

234234324ewsd

Çok teşekkür ederim referansın ve tüm güzel sözlerin için.
Seni tanımak keyifliydi,çok memnun oldum. Değerli sohbetin,kitap hediyen ve her şey için teşekkür ederim. Tekrar görüşmek üzere,çok sevgiler. ♥️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar