- 3 Eyl 2013
- 392
- 179
- Cinsiyetiniz nedir?
Yıllardır tanıdığım ve çok kez görüştüğüm Aslı ve yıllar önce tanıma fırsatına eriştiğim, forumdan ayrılmasına biraz üzülüp biraz sevindiğim Meltem hanımı yine yıllar öncesinde yaşadığımız güzel saatleri tekrar yaşamak için sözleştim. Aslı hanımın evinde beni bekleyen iki güzel hanımefendiye neredeyse koşa koşa gittim. Arkadaşlıkları, dostlukları kıymetlidir benim için. Vardığımda kapıda Meltem hanım vardı. İçeride ise Aslı hanım bekliyordu. Biraz sohbet edip bir şeyler içerek hasret giderdik diyebiliriz. Tabi sonra asıl olayların başlayacağı anlar başladığında hasret gidermenin tam anlamıyla hakkını verdik. Meltem hanımın düdüğü çalıp maçı başlatmasıyla olaylar başladı. İki kadının arasında olmak muhteşem bir olay. Tabi artık yirmili yaşlarda değilim büyüdük ve kondsiyonumuz düştü. Kendilerine yetememe gibi bir durum olacak diye korkmadım değil ama saolsunlar bana hiç iş bırakmadılar. Muhteşem geçen saatlerin sonunda ben yanlarından ayrılmak istemesemde eve nasıl gittiğimi hatırlamıyorum. 20 saat oldu hala bulutların üstündeyim.
Bir daha görüşür müyüm? EVET
Beğendim mi? Harikaydı.
Her şey muhteşemdi şiddetle tavsiye ederim. Cennet nasıl bir yer anlayacaksınız.
Bittim bittim ikisinede..
Bir daha görüşür müyüm? EVET
Beğendim mi? Harikaydı.
Her şey muhteşemdi şiddetle tavsiye ederim. Cennet nasıl bir yer anlayacaksınız.
Bittim bittim ikisinede..