Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Asil kadın Meltem 🧿🧿🧿

Avtandil Çevrimdışı
1 Şub 2021
682
929
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili @MELTEM 'in pazartesi günü foruma yapmış olduğu süpriz ile bir anda beynimde şimşekler çaktı. 🙈🙈🙈

Kendisine; çok acil sevişmemiz gereken konular var 😁😁😁 mesajımı göndermem ile hızlı bir cevap geldi.

"Evet uzun süredir sevişmemiz gereken konular var yarın 👍👍👍" cevabını alır almaz her zaman ki gibi içimde çocuksu tatlı bir heyecan başladı, zamanın bir an önce geçmesini bekliyorum lakin saat grev yapmış inat ediyordu sabah er geç oldu.

İşlerimi bitirdim Anadolu yakasının merkezi Kadıköy'ün yolunu tuttum.

Neyse ki hazırım mesajını aldığım anda o grev yapan saat dört nala koşan at gibi hızlıca işlemeye başladı ve karşımda @MELTEM her zaman ki tebessümü ile beni içeri davet etti.

Bu sefer yapmış olduğu Türk Kahvesini yudumlarken, karşısına geçip bir güzel izledim, süzdüm, kusur aramak için değil, beynimde profilini oluşturmak için di. 🙈🙈🙈

Ne kusuru her görüşmemizde daha güzel daha alımlı daha seksi bir kadın görüyorum.

Fiziksel özelliklerini ben de dahil daha önce kendisi hakkında yazılan referans yazılarında kısmen okumuşsunuzdur.

Benim bahsetmek istediğim ise bakışlarında ki mana ve duruşunda ki endam birleştirince @MELTEM 'in heyecanını görüyorsunuz.

Farkındayım uzattım 🤭,

Sevişmemiz gereken konuları gerçekleştirdik, uzun süredir görüşmeyeli baya konu birikmiş. 🙈🙈🙈

Sevgili @MELTEM ve sayın forum yöneticilerimize bu güvenli ortamı bizlere sağladıkları için bir kez daha çok teşekkür ederim.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,925
4,489
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili @MELTEM 'in pazartesi günü foruma yapmış olduğu süpriz ile bir anda beynimde şimşekler çaktı. 🙈🙈🙈

Kendisine; çok acil sevişmemiz gereken konular var 😁😁😁 mesajımı göndermem ile hızlı bir cevap geldi.

"Evet uzun süredir sevişmemiz gereken konular var yarın 👍👍👍" cevabını alır almaz her zaman ki gibi içimde çocuksu tatlı bir heyecan başladı, zamanın bir an önce geçmesini bekliyorum lakin saat grev yapmış inat ediyordu sabah er geç oldu.

Neyse ki hazırım mesajını aldığım anda o grev yapan saat dört nala koşan at gibi hızlıca işlemeye başladı ve karşımda @MELTEM her zaman ki tebessümü ile beni içeri davet etti.

Bu sefer yapmış olduğu Türk Kahvesini yudumlarken, karşısına geçip bir güzel izledim, süzdüm, kusur aramak için değil, beynimde profilini oluşturmak için di. 🙈🙈🙈

Ne kusuru her görüşmemizde daha güzel daha alımlı daha seksi bir kadın görüyorum.

Fiziksel özelliklerini ben de dahil daha önce kendisi hakkında yazılan referans yazılarında kısmen okumuşsunuzdur.

Benim bahsetmek istediğim ise bakışlarında ki mana ve duruşunda ki endam birleştirince @MELTEM 'in heyecanını görüyorsunuz.

Farkındayım uzattım 🤭,

Sevişmemiz gereken konuları gerçekleştirdik, uzun süredir görüşmeyeli baya konu birikmiş. 🙈🙈🙈

Sevgili @MELTEM ve sayın forum yöneticilerimize bu güvenli ortamı bizlere sağladıkları için bir kez daha çok teşekkür ederim.
paylaşım icin teşekkürler

Avtandil Çevrimdışı
1 Şub 2021
682
929
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler...

Paylaşım için teşekkürler.. (y)

Detaylı ve samimi paylaşım için teşekkürler

paylaşım icin teşekkürler

detaylı ve güzel paylaşım için teşekkürler

Güzel paylaşım için teşekkürler..

Rica ederim forumdaşlarım...

Tom Ford Çevrimdışı
10 Haz 2022
435
1,003
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler....
O fotolar beni de çarptı,
Hala çarpık çarpık dolaşıyorum,
Görenler nen var diyor ,
Yok diyorum ağlamıyorum,
Sigaranın dumanı kaçtı sadece....

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
309
1,036

Farkındayım uzattım 🤭,

Canım benim paylaşımın güzel cümlelerin için çok teşekkür ederim ☺️ Herşey çok keyifliydi güzeldi bende sana çok teşekkür ederim 🥰😘

mehmet_ekinci Çevrimdışı
7 Haz 2022
121
100
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler meltem hanımın tanıtım resimlerine baktım gerçekten mükemmel bir fiziğiniz var.

Legend Çevrimdışı
30 Tem 2022
97
125
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel anlatımlı paylaşım için teşekkürler @Avtandil
@MELTEM hanımı merak edenler arasına bende eklenmiş oldum.
İki tarafı da tebrik ederim ayrıca.

Avtandil Çevrimdışı
1 Şub 2021
682
929
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sen diyorsan ve konu bu değerli hanımefendi ise seve seve tanışmayı isterim.

Bizlerde sevgili @MELTEM hanım ile sizin gibi değerli arkadaşlarımızın tanışmasını temenni ediyoruz, sayın @__Legend__ bu vesile ile kendisi ile görüşme girişimlerimi hemen başlatıyorum.

Bir ay oldu sevişilmesi gereken konular var 🙈🙈🙈

Legend Çevrimdışı
30 Tem 2022
97
125
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam 1 ay uzun bir zaman dilimiymiş gerçekten
Özlem had safhada olmalı

Avitor Çevrimdışı
8 Tem 2022
64
127
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sayın @Avtandil sevişmeniz gereken konular çok birikmesin arayı açmayın :)

Paylaşımın ve bundan önceki 3 tane daha olan @MELTEM referansların için teşekkür ederim.

Bağımlılık yapan bir hanımefendiye benziyor 🙂

saneo Çevrimdışı

saneo

Normal Üye
4 May 2021
31
47
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Farkındayım uzattım 🤭,

Paylaşım için teşekkürler parmaklarınına, sevişmenize sağlık (y)(y)(y)

Avtandil Çevrimdışı
1 Şub 2021
682
929
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sayın @Avtandil sevişmeniz gereken konular çok birikmesin arayı açmayın :)

Paylaşımın ve bundan önceki 3 tane daha olan @MELTEM referansların için teşekkür ederim.

Bağımlılık yapan bir hanımefendiye benziyor 🙂

Dostum konular birikti 🙈

Teşbih bir yana @MELTEM ruhunun duruluğu fiziğine yansımış güzel kadındır.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar