Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Asil Kadın İncilay

Redblue34

Normal Üye
6 Eki 2021
3
19
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,

İncilay Hanım'a bugün bir emrivaki yaptım ve yarım saat sonrası için randevu istedim, kendisi müsaitim gel dedi.

Uzun süredir gitmek istiyordum fakat imkanlar oluşmamıştı, bugüne kısmet oldu.

Hemen konuya geçeyim :) yüzünün o muhteşem güzelliği kalbine vurmuş sanki bir kraliyet ailesine mensup çok Asil bir kadın. Çok samimi, doğal, mütevazi yani saatlerce sıkılmadan sohbet edebileceğiniz bir insan...

Fiziğine gelecek olursa roman yazılır, şiir yazılır, gazel yazılır :)) Muhteşem, muhteşem, muhteşem. Tertemiz miss gibi kokan kusursuz bir vücut. Tanrıça gibi....

Asla uzun yazı yazmayı sevmem ama kendisi için içimden gelerek bunları yazmak ve sıcağı sıcağına yorumlamak istedim. İyi forumlar :)

Sevgiler İncilay... ❤️

İNCİLAY Çevrimdışı
23 May 2021
260
442
Merhabalar,

İncilay Hanım'a bugün bir emrivaki yaptım ve yarım saat sonrası için randevu istedim, kendisi müsaitim gel dedi.

Hemen konuya geçeyim :) yüzünün o muhteşem güzelliği kalbine vurmuş sanki bir kraliyet ailesine mensup çok Asil bir kadın. Çok samimi, doğal, mütevazi yani saatlerce sıkılmadan sohbet edebileceğiniz bir insan...

Fiziğine gelecek olursa roman yazılır, şiir yazılır, gazel yazılır :)) Muhteşem, muhteşem, muhteşem. Tertemiz miss gibi kokan kusursuz bir vücut. Tanrıça gibi....

Asla uzun yazı yazmayı sevmem ama kendisi için içimden gelerek bunları yazmak ve sıcağı sıcağına yorumlamak istedim. İyi forumlar :)

Sevgiler İncilay... ❤️
Bebeğim iyiki yazdın ve denk geldik sen çok tatlısın kapıdan çıkarken biz halen gülmeye devam ediyorduk😍 pozitif enerjinle çok uyumlu bir görüşme oldu güler yüzün tatlı sözlerin için teşekkür ederim bitanem görüşmek üzere çok öpüyorum 😍😘💐

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,926
4,490
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,

Sevgiler İncilay... ❤️
paylaşım için teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,798
8,037
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar