Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Aselle Layüsel Dakikalar

10 Ara 2023
5
21
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aselle @Asel ARJİN yaklaşık bir-iki hafta önce görüştük.

Kendisi ilgi konusunda muhteşem. Öncelikle eve girdiğinizde sizi oturtuyor ve kahvemiz hazırlanıyor :)

Hoş sohbet bir insan. Sabaha kadar konuşabilirsiniz. Çok akıcı bir konuşması var ben gayet memnun kaldım bu konuda.

Yatak konusunda inanılmaz. Beni boğaya çevirdi diyebilirim. Gerek ön sevişmesi olsun gerek pozisyonlardaki etkinliği olsun çok güzel geçti. Kendisine bu güzel görüşme için teşekkür ederim.

Asel ARJİN Çevrimdışı
6 Mar 2024
332
266

Kendisi ilgi konusunda muhteşem. Öncelikle eve girdiğinizde sizi oturtuyor ve kahvemiz hazırlanıyor :)

Hoş sohbet bir insan. Sabaha kadar konuşabilirsiniz. Çok akıcı bir konuşması var ben gayet memnun kaldım bu konuda.

Yatak konusunda inanılmaz. Beni boğaya çevirdi diyebilirim. Gerek ön sevişmesi olsun gerek pozisyonlardaki etkinliği olsun çok güzel geçti. Kendisine bu güzel görüşme için teşekkür ederim.
Yaşaaa utandırma beniiii ne mutlu bana çok sevıorm referans yazanları gercekten ıyıkı tanmsz dıorm bende 💚💚💚

Asel ARJİN Çevrimdışı
6 Mar 2024
332
266

Yaaaaa teşekkür ederim guzel referansn ıcın kocaman 💚sen tatlıdyn bende elımden geleni yaptn diyelim💚🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar