- 23 Haz 2019
- 3,465
- 8,844
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Doğalken bile
Show must go on....
Döndünmü hoş geldin cansucugum
Çok güzel olgun doğal bir kadınsın hayranınim
Bu çok iyi haber
Başladın tabiShow başlasın![]()
Ilgi alakanız için tsk ederim. Lâkin gerekli cevabı wp den verdim size, konuyu çok uzatmaya gerek yok sankiHoşgeldiniz Maşallah yine çok güzelsiniz Cansu Hanım Yakın zamanda İstanbul a geldiğimde kabul ederseniz kapınızı çalacağım ve sabit görüşmek dileğiyle
Tşk lerMutlu hafta sonları cansu hanım
Hosbuldum, tsk ederimHoşgeldiniz iyiki varsınız Cansu Hanim![]()
Teşekkür ederim, simartiyorsun beniDoğalken bile![]()
ediyor iki gözümün
![]()
Teşekkür ederimHer halinizle çok güzelsiniz Cansu Hanım ☄
Tşk ederim, görüşmek üzereÇok özlettiniz yakın zamanda görüşebilmek dileğimle![]()
Teşekkür ederimNormalde basit bir askılı tshirt ama neden bu kadar seksi görünüyor anlamak güç
Sır onu giyende galiba)
Tşk ler, hosbuldumHoşgeldin♥
Güzel soru tabiki, referansınız varsa düşüne bilirizCansu hanım belli bir yaş kriteriniz var mı acaba??
bir ara ben bile kendimi merak ettimmerak etmeye başlamıştım. Tekrar hoşgeldiniz![]()
Tşk ederim.Çok güzel olgun doğal bir kadınsın hayranınim![]()
Tşk ederim çok naziksinizDoğallık nedir ve cevabı.jpeg resmen. Beğenmemek elde mi![]()
Tşk ederim, hosbuldumBu çok iyi haber
Enerji tavan yapmıştır şimdi
Tekrar hoş geldin şekerim
En kısa zamanda görüşmek üzere kendine cici bak
Seviliyosun ❤
Tşk ederimDoğallık bu kadar güzel taşınır helal olsun![]()
Tşk ederim, inşallahOff çok güzelsin. Kaç gündür bekliyorum. İlk fırsatta görüşme talep edeceğim. Nolur beni es geçme. Deacon
Tşk ler, sizede mutlu pazarlarGeç bile kaldın canımşeker tadında mutlu Pazarlar olsun
Haklısınız kusura bakmayın ☺Güzel soru tabiki, referansınız varsa düşüne bilirizama buradan değilde wp den kendinizi tanıtan bir mesaj atıp sorsanız daha iyi sanki
![]()
Doğal haliniz başka bir güzel Cansu Hanım Yakın zamanda İstanbul seyahatimde görüşmek dileğiyle
Muhteşemsin
Hoşgeldiniz gözümüz yollarda kaldı
Evet ozlestik tabikiyine muhteşem görünüyorsun, özleştik sanırım![]()
Tşk ederimİnsan böyle alımlı olunca doğal olarak kendine güveni de tavandır. Hoş geldiniz
geleceğim yakın zamanda, güzel bi masaj yapayım sanaEvet ozlestik tabiki![]()
Doğal ve çekici
Işte hayır diyemedigim bir tekliffffgeleceğim yakın zamanda, güzel bi masaj yapayım sana![]()
Tşk ederimDoğal ve çekici⚘
Her halin güzel senin ama beyazlarla müthişşş
Teşekkür ederimHer halin güzel senin ama beyazlarla müthişşş
@Küçükburgaz nickiniz gittimiMuhteşemsiniz Resmen ateş ediyorsunuz Cansu Hanım uzun boy hafif dolgun vücut Cezbedici güzellik En kısa sürede kısmet olursa görüşebilmek dileğiyle
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!