Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arada tazelemek gerek 😊 Vol-II

Justpide

Normal Üye
26 Ağu 2021
11
51
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba arkadaşlar, evet dürüst olayım @er_sonmez arkadaşım ile geçende yaptığımız Öykü-Hayal buluşmasını unutamadım. 2 hafta önce çaldım kapılarını 😊 Tabi öncesinde haberleştik, planlamayı yaptık. Bana biraz daha hitap ettiği için Öykü ile özel bir görüşme yapmak istemiştim sağolsun beni kırmadı. Çok teşekkür ediyorum. Bir çok kez pembiş ziyaretinde bulunmuş biri olarak şunu belirtmek istiyorum. Daha önce yaşamadığınız güzel sıcak hararetli bir tecrübe yaşıyorsunuz. Öykü yapılabilecek her türlü isteğinize karşılık veriyor. Hatta 2. Seansta benim talebim üzerine kıyafetini bile değiştirdi. Çok kibar ve ince birisi. Sizi memnun mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. Çook teşekkür ederim Öykü, tekrar görüşeceğiz😊🙏

Eyt_li Çevrimdışı
30 Ara 2022
163
345
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ooooo ne? Kiyafetini mi değiştir di?
Hem de sizin isteğiniz üzerine...
Gerçekten de çok iyi.
Hiç böylesini görmemiştim.
Gerçekten bu bile bir görüşme sebebi.
Paylaşım ve mutlu saatler için teşekkürler....

Justpide

Normal Üye
26 Ağu 2021
11
51
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ooooo ne? Kiyafetini mi değiştir di?
Hem de sizin isteğiniz üzerine...
Gerçekten de çok iyi.
Hiç böylesini görmemiştim.
Gerçekten bu bile bir görüşme sebebi.
Paylaşım ve mutlu saatler için teşekkürler....
Belki de daha önce kötü deneyimlerden sonra bu tarz yapıcı bir yaklaşım benim hoşuma gitti o sebeple belirtmek istemiştim aslında 😊

er_sonmez

Normal Üye
13 Şub 2021
23
62
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba arkadaşlar, evet dürüst olayım @er_sonmez arkadaşım ile geçende yaptığımız Öykü-Hayal buluşmasını unutamadım. 2 hafta önce çaldım kapılarını 😊 Tabi öncesinde haberleştik, planlamayı yaptık. Bana biraz daha hitap ettiği için Öykü ile özel bir görüşme yapmak istemiştim sağolsun beni kırmadı. Çok teşekkür ediyorum. Bir çok kez pembiş ziyaretinde bulunmuş biri olarak şunu belirtmek istiyorum. Daha önce yaşamadığınız güzel sıcak hararetli bir tecrübe yaşıyorsunuz. Öykü yapılabilecek her türlü isteğinize karşılık veriyor. Hatta 2. Seansta benim talebim üzerine kıyafetini bile değiştirdi. Çok kibar ve ince birisi. Sizi memnun mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. Çook teşekkür ederim Öykü, tekrar görüşeceğiz😊🙏
Sevişmenize sağlık. Daha nice sevişmelerniz olsun.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar