Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Antre

opscura Çevrimdışı
21 Eki 2017
238
153
Merhaba,

Aylin hanımla birçok kez görüşme yaptık. Geçtiğimiz günlerde de iki gecesini bana ayırdığı için teşekkür ediyorum. Burada hanımefendiyle
ilgili birçok konu var. Bu konuların üzerine birşey yazmak abesle iştigal olur. Ne yazılıyorsa, herşey sonuna kadar doğru diyebilirim. Konu
başlığına gelecek olursak, ben çok az incall görüşme yapıyorum. Görüşmelerim genelde otellerde oluyor. Gittiğim evlerde veya otelde, karşılama ve uğurlamaya çok dikkat ederim. Hanımefendinin bu konuda uzman olduğunu söylemek zorundayım. Zaten başlığı görünce
ne demek istediğimi anlayacaktır. Tekrar herşey için teşekkürler Aylin hanım. Sevgi,saygı ve muhabbetle dolu günler dilerim.

26 Ağu 2016
178
11
Cinsiyetiniz nedir?
Kısa öz ama çok şey anlatan bi paylaşım olmuş teşekkürler

hbnaf

Normal Üye
19 Ocak 2017
18
1
aylinaylin hn valla dicek bişi bulamiyorum artik size. antre diye bi baslik gorunce akla fantaziler geliyor

wmamba Çevrimdışı
15 Ocak 2010
165
121
Cinsiyetiniz nedir?
Biri Aylin mi dedi :) Paylaşim için teşekkurler, daha çok gorüşeceksiniz gibi gözüküyor :)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba,

Aylin hanımla birçok kez görüşme yaptık. Geçtiğimiz günlerde de iki gecesini bana ayırdığı için teşekkür ediyorum. Burada hanımefendiyle
ilgili birçok konu var. Bu konuların üzerine birşey yazmak abesle iştigal olur. Ne yazılıyorsa, herşey sonuna kadar doğru diyebilirim. Konu
başlığına gelecek olursak, ben çok az incall görüşme yapıyorum. Görüşmelerim genelde otellerde oluyor. Gittiğim evlerde veya otelde, karşılama ve uğurlamaya çok dikkat ederim. Hanımefendinin bu konuda uzman olduğunu söylemek zorundayım. Zaten başlığı görünce
ne demek istediğimi anlayacaktır. Tekrar herşey için teşekkürler Aylin hanım. Sevgi,saygı ve muhabbetle dolu günler dilerim.

Değerli paylaşımınız için size ve AylinAylin hanıma teşekkür ederiz. Aylin hanımla ilgili konular var, elbette sizin görüşmeniz de, size özel ve karşılıklı memnuniyet çerçevesi içinde pek çok güzel an yaşamışsınızdır.
Sevişmenize sağlık :)

24 Mar 2019
50
2
Cinsiyetiniz nedir?
üstat çok doğru demişsin karşılama uğurlama önemli. Aylin bu konularda markadır. 2 gece üst üste deme kalpten gitmeyeyim amma ya

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087
Merhaba,

Sevgili opscura ,

Başlığı görünce garip garip sırıttım. :D

Seni tekrar görmek güzel de ne olacak bu antresel sorunlarımız? (giggle)
Şaka bir yana pek bir eğlenceli oldu her ikisinde de antredeki zamanlar. :) Hayır, anlamadığım şu, oranın garip bir cazibesi mi var üzerimizde nedir? :) Neden böyle oluyor? (giggle)

Karşılama ve uğurlama benim için hep çok önemli çünkü ilk ve son izlenimler onlar, sen uzman demişsen bu iki şeyi iyi yapıyorum demektir. Teşekkür ederim. :*

Tekrar denk gelebilmek dileğiyle müzik ve oral gurusu. :*

Not : Kütüphaneme eklediğin iki harika kitap için de ayrıca çok çok teşekkür ederim. :* İlkini okudum, ikincisi bu hafta...

TABİİ Kİ FİX NOT : HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL! :)

Sevgiler. :*

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Merhaba,

Sevgili opscura ,

Başlığı görünce garip garip sırıttım. :D

Seni tekrar görmek güzel de ne olacak bu antresel sorunlarımız? (giggle)
Şaka bir yana pek bir eğlenceli oldu her ikisinde de antredeki zamanlar. :) Hayır, anlamadığım şu, oranın garip bir cazibesi mi var üzerimizde nedir? :) Neden böyle oluyor? (giggle)

Karşılama ve uğurlama benim için hep çok önemli çünkü ilk ve son izlenimler onlar, sen uzman demişsen bu iki şeyi iyi yapıyorum demektir. Teşekkür ederim. :*

Tekrar denk gelebilmek dileğiyle müzik ve oral gurusu. :*

Not : Kütüphaneme eklediğin iki harika kitap için de ayrıca çok çok teşekkür ederim. :* İlkini okudum, ikincisi bu hafta...

TABİİ Kİ FİX NOT : HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL! :)

Sevgiler. :*

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Değerli paylaşımınız için size ve @AylinAylin hanıma teşekkür ederiz. Aylin hanımla ilgili konular var, elbette sizin görüşmeniz de, size özel ve karşılıklı memnuniyet çerçevesi içinde pek çok güzel an yaşamışsınızdır.
Sevişmenize sağlık :)

Teşekkürler Dreadnaught. :* Yazılanların tasdiklenmesi çok hos yahu! (giggle) Ben bir şımarıp geliyorum. :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
üstat çok doğru demişsin karşılama uğurlama önemli. Aylin bu konularda markadır. 2 gece üst üste deme kalpten gitmeyeyim amma ya
Geleneklerimize göre misafiri iyi karşılamak ve iyi uğurlamak önemli malum. (giggle)

Bu arada iki gece üst üste değil yahu aralık var. Dur, kalpten gitme :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar