Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ediyorumÇok iyisin maşallah![]()
Bir haftadır herşeyi kestim sıkı çalışıyorum hatta geçen gün fenalaştım3 beyazı kes. Şeker un tuz
Çok teşekkür ediyorumHer halin muazzam güzel güzelliğin adeta bir baş yapıt
Teşekkür ediyorumGüzel fit olmususnuz ♥![]()
şaka yaptım yaaa. O kadar da değil. Bak google da bir çok günlük kalori ihtiyacı adlı site mevcut. Orada bilgilerini girip günlük alman kaloriyi hesaplasın. Sonra o kalorinin 300-500 kalori altını al. Mesela 3000 diyorsa 2500 aşağısına inme. Şok diyetler kadınlarda ciddi kas yıkımına sebep olur. Mesela 5 kg verdim görünürsün tartı da ama 2 kg su kas olur bunun. Ve kadın olduğunuz için testosteron varlığının düşük olması sebebi ile kaybedilen kası yerine koymak çok zordur. Aşırı kas kaybına bağlı zayıflama ise hiç estetik görünmez. Mesela o harika sımsıkı kalçaların 45 yaşında kadın gibi bıngıl bıngıl sallanır sıkılığını kaybeder kas kaybı ve sporsuz şok diyetler ile. O yüzdenn bu toplara girme. Az az sporunu yaparak sağlıklı kilo ver böceğim.Bir haftadır herşeyi kestim sıkı çalışıyorum hatta geçen gün fenalaştım![]()
yeeeeğrim onlarıKabus gibi anlattın çok korktum kalçalar sigortalı doğal eski dereceli yüzücüyüm pandemide devam edemiyorum o yüzden şanslıyım beybi![]()
Çok teşekkür ediyorumGayet fit ve güzelsin![]()
Nekadar kilo verirseniz verin,sizdeki muhteşem kalça kimsede yok.Ataşehir 1 haftadır şok diyet ve spor tavsiyesi olan varmı bekliyorum
Bence Muhteşem görünüyorsunuz vücudunuz harika ama yinede haftalık diyet paylaşbilirm sizinleAtaşehir 1 haftadır şok diyet ve spor tavsiyesi olan varmı bekliyorum
Amanın efem bune fittlik böyleAtaşehir 1 haftadır şok diyet ve spor tavsiyesi olan varmı bekliyorum
Çok teşekkür ediyorumAmanın efem bune fittlik böyle♥
Daha iyi her zamanNeden ki gerek yok ne güzelsin
En çok maydonoz tüketiyorumEski bir milli sporcu olarak...her aksam yatmadan maydanoz limon bir bardak su (200 ml) blenderda iyice karistir ve ic yat.. gunde 3 ogun yagsiz tuzsuz ve sekersiz olarak beslen.. spor yap.. tavsiyem asla ve aslaaa sok diyetlere girme. Diyet sonrasi kilo alman kolay olacagi gibi diyet sirasinda kas kaybi yasayarak sarkma ya sebep olur... mutlaka konuya daha hakim arkadaslar vardir burada ama bu benim nacizane tavsiyem kiii tanismadik ama bence gerekte yok oldukca iyisin...
Biri bana yapması gereken hergün tarçınlı su içiyorum en çokbütün bunlara ek, yağ yıkımı harici ödem yani su atma işlemi de yaparsan cincık gibi görünürsünödem atma işlemi için : 1.5 litre içme suyu içine 5-7 yaprak taz nane yaprağı, 1 adet ince ince dilimlenmiş limon 1 çubuk tarçın 3-5 parça karanfil ve 1 avuç dolusu taz maydanozu atıypsun. gece yap sabahları içmeye hazır şekilde gün boyu o 1.5 litre antioksidan suyunu iç. Her gün hazırla. taze sebzelerle ve bunu 1 hafta tekrarla. 1 haftada en az 2-3 kg su atımı olur. Derin incelir daha fit sıkı görünürsün
Teşekkür ler tavsiye lerinizi bekliyorumBence çok iyi. Gördüğüm kadarıyla baya fitsiniz.
Bence mümkün olduğu kadar şeker, hamur, un vb.. şeylerden uzak durmak en iyisi. Bir de sık sık ama porsiyon az yemekte diyete fayda sağlar diye düşünüyorum. Günde en az 1 saatlik yürüyüşte iyidir.Teşekkür ler tavsiye lerinizi bekliyorum
En güzel yürüyüşBence mümkün olduğu kadar şeker, hamur, un vb.. şeylerden uzak durmak en iyisi. Bir de sık sık ama porsiyon az yemekte diyete fayda sağlar diye düşünüyorum. Günde en az 1 saatlik yürüyüşte iyidir.
Teşekkür lerGayet iyisiniz![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!