- 24 Ağu 2021
- 827
- 3,213
- 31
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Şuan yannda olmak wardi busecimDedim ki olabilir …![]()
Ah askim ah
Guzelim benimŞuan yannda olmak wardi busecimmis gibi kokunu içime cekmeyi cooook isterdim muhteşem muazzam harika fiźiğin war buse fiziğine kelimeler yetersiz kaliyor o kadar güzel ve sexsin ki diyecek birşey bulamiyorumm
Hep anlık at sen , gün güzelleşiyor![]()
Yerim kibir anda hepimizi götürür ama bu anlık![]()
Anlik paylasima anlik randevu olusturulabilse keskeDedim ki olabilir …![]()
Efendim buyrun benimmm güzeller güzelim benimGuzelim benim
Dedim ki olabilir …![]()
Seksi mi seksiDedim ki olabilir …![]()
Yeni kostümlerle yani anlıklar bekliyoruzDedim ki olabilir …![]()
Askim yerin cok ayri
Anlık fotiler candır
Fizik te muazzam bu arada![]()
🫣İşi gücü bıraktıcan bize yapma böyle güzellik
Roket atmışsınızDedim ki olabilir …![]()
Canim tsk ederimmmBu güzellik karşısında saygıyla eğiliyorum. Çok güzelsiniz demekten ve arzuyla bakmaktan kendimi alamıyorum.![]()
Tatlim benim. Biseyler yapmaya calisiyoruz🥹Roket atmışsınız
Acımanızda yok hani![]()
VAllahi dikkat ediyorumyok boyle bir yag orani![]()
Yirt askim yirt ama o corapTaytını yırtabilir miyim?
Ah bu yukselmelere bayiliyorumEn buyuk hedefimsin
Sanki özledimDedim ki olabilir …![]()
Ayri tabi.
Bende tatlim bende.Özledim seni buse yaaa❤
Please write to me for a few days before you come to Turkey. Let's do the planning. with loveHello Sexy,
Am in England now but will be visiting Istanbul later this year. You seem a lovely lady.
Happy to chat anytime with you.
Dave x
Sen nasil bir tatlisinAtesinle mahvettin beni
Sevgili baybariss beycigimBuse Hanım birisi mila jovoich e benzetmiş sizi. Siz de benzediğinizi düşünüyor musunuz?Cevabınız evet olursa size karşı merakım daha da artacak. Lütfen evet diyin
![]()
En yakin zamanda özlememizi giderecem busem cok az kaldiBende tatlim bende.
Tesekkur ederimÇok farklı bir auranız var. İlk fırsatta ziyaret edilecekler listesindesiniz. Görüşmek üzere..![]()
Yani gelin görüşelim,burda yazmayla olmaz diyorsunuzSevgili baybariss beycigim
Yuzum karakteristik olarak benziyor evet , tabloya uzaktan bakildiginda yuz hatlarim ve bakislarimda evet. Ancak detaylara indigimizde ; goz rengimiz farkli ve benim burnum okka burun 🥹 yani biraz daha kalkik kavisli ve kucuk. Bir ortak yanimiz daha ; ikimizinde dudagi dogal.
Bende seni bende
Bu fileli corapi kaplan gibi agzimla parcalasam nasl olurDedim ki olabilir …![]()
Buse hanım ayrıntılı cevabınız için teşekürler.Sevgili baybariss beycigim
Yuzum karakteristik olarak benziyor evet , tabloya uzaktan bakildiginda yuz hatlarim ve bakislarimda evet. Ancak detaylara indigimizde ; goz rengimiz farkli ve benim burnum okka burun 🥹 yani biraz daha kalkik kavisli ve kucuk. Bir ortak yanimiz daha ; ikimizinde dudagi dogal.
Baris beyy bende isterimmmBuse hanım ayrıntılı cevabınız için teşekürler.Kalbinizin güzelliği yüzünüze vurmuş.
Bence siz kesin daha tatlısınız. Umarım sizinle tanışma fırsatı bulabilirim.
![]()
IsiririmAnlık kendimizi kaybettik![]()
Canimmteveccugnuzsanat eseri gibisiniz buse hanım
Yerim seni güzellik❤Dedim ki olabilir …![]()
Bende seniiiYerim seni güzellik❤
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!