Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Anlatılanların az kaldığı kadın... Sunam Karaca

Hectors Çevrimdışı
17 Şub 2021
851
1,053
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba herkese sunam hanım ile 2 saatlik program ayarladim.Biraz gecikmeli gitmeme karşın sağ olsun sorun çıkarmadı cezam neyse razıyım dedim artik :) kapiyi açtığında gülümsemesi sicak karşılaması ve ikramları icin ayrıca teşekkür ederim.O meşhur ayna gerçekten efsaneydi orada tüm kıvraklığı ve sanatını fazlasiyla gösterip sizi doruklara çıkarıyor.Oral çok çok iyi karşılıklı oralla top noktaya ulasiyorsunuz. Sunam hanim inanılmaz temiz ve inanilmaz kusursuz fiziğe sahip ben bayildim hayran kaldim her şeyiyle mükemmel 2 saat geçirdim çok fazla zaman geçmeden tekrar kendisini ziyaret edeceğim :)

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,039
2,271
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba herkese sunam hanım ile 2 saatlik program ayarladim.Biraz gecikmeli gitmeme karşın sağ olsun sorun çıkarmadı cezam neyse razıyım dedim artik :) kapiyi açtığında gülümsemesi sicak karşılaması ve ikramları icin ayrıca teşekkür ederim.O meşhur ayna gerçekten efsaneydi orada tüm kıvraklığı ve sanatını fazlasiyla gösterip sizi doruklara çıkarıyor.Oral çok çok iyi karşılıklı oralla top noktaya ulasiyorsunuz. Sunam hanim inanılmaz temiz ve inanilmaz kusursuz fiziğe sahip ben bayildim hayran kaldim her şeyiyle mükemmel 2 saat geçirdim çok fazla zaman geçmeden tekrar kendisini ziyaret edeceğim :)
Biraz gecikmeli mi ? Cok fazla gecimeli mi ? 🤣 seni tam 4 saat bekledim az kaldı programi iptal edecektim ama mazeret önemli olunca bekledik 😊 sonrası güzeldi çok güldük eğlendik ve seviştik😎güzel.yorumun icin tesekkurler🙏öpüyorum 😘😘

Rio Çevrimdışı

Rio

29 Şub 2020
1,231
1,933
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ooofff oofff zalımsın yasaklar...

Hectors Çevrimdışı
17 Şub 2021
851
1,053
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Biraz gecikmeli mi ? Cok fazla gecimeli mi ? 🤣 seni tam 4 saat bekledim az kaldı programi iptal edecektim ama mazeret önemli olunca bekledik 😊 sonrası güzeldi çok güldük eğlendik ve seviştik😎güzel.yorumun icin tesekkurler🙏öpüyorum 😘😘
😁😁😁rica ederim.Halden anlayan insan olunca anlayisla karsiladin onunla ilgili tekrar çok teşekkür ederim iptal olsa yıkılırdım hem de ne güldük hem de ne seviştik en kisa sürede tekrarlayacagiz öpüyorum kocaman 😍😘

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,039
2,271
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
😁😁😁rica ederim.Halden anlayan insan olunca anlayisla karsiladin onunla ilgili tekrar çok teşekkür ederim iptal olsa yıkılırdım hem de ne güldük hem de ne seviştik en kisa sürede tekrarlayacagiz öpüyorum kocaman 😍😘
Ne zaman istersen canım arayı uzatma yine sevişelim 🤩😁

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar