Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Anlatılanlardan çok daha fazlası

Pasahan bugra

Normal Üye
23 Nis 2020
23
38
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisiyle dün 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirme fırsatım oldu sabahın erken saatleri olmasın rağmen beni kırmayıp kabul ettiği için kendisine teşekkür ediyorum bir kez daha

Şuana kadar açılan referansların çoğunu okuyarak gittim ama bence daha fazlası var incilayda. Kapıdaki ilk karşılamadan uğurlamaya kadar ilgi alaka hiç bir zaman bitmiyor. Güzelde bir kedimiz var uğurlarken onuj tüylerini bile üzerinizden temizleyerek yolculanıyorsunuz. Konuşmadığımız konu kalmadı ekonomi,enerji,döviz aklınıza gelebilecek herşey. Denildiği gibi tam bir barbie bebek aklınızı başınızdan çok kolat alabilir.

Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,798
8,037
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,518
2,699
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisiyle dün 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirme fırsatım oldu sabahın erken saatleri olmasın rağmen beni kırmayıp kabul ettiği için kendisine teşekkür ediyorum bir kez daha

Şuana kadar açılan referansların çoğunu okuyarak gittim ama bence daha fazlası var incilayda. Kapıdaki ilk karşılamadan uğurlamaya kadar ilgi alaka hiç bir zaman bitmiyor. Güzelde bir kedimiz var uğurlarken onuj tüylerini bile üzerinizden temizleyerek yolculanıyorsunuz. Konuşmadığımız konu kalmadı ekonomi,enerji,döviz aklınıza gelebilecek herşey. Denildiği gibi tam bir barbie bebek aklınızı başınızdan çok kolat alabilir.

Paylaşım için teşekkürler... (y)

İNCİLAY Çevrimdışı
23 May 2021
260
442

Bebeğim bu güzel yazı ve keyifli sohbetin için çok teşekkür ederim benim içinde keyifli bir görüşme oldu iyiki geldin çok öpüyorum seni 😘🐹💕

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar