- 12 Ara 2021
- 364
- 736
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bazı anlar, anılar vardır.
Kokusu tadı hissi hep yanında. Her gözünü kapattığında içinde bulursun kendini. Yüzünde kocaman bir gülümsemeye sebep.
Hep bir heves olur içinde, bir fırsat kollarsın ya o an için.
İste öyle bir anıya sahiptim ben. Hep bir fırsat kolladım tekrar o an için.
Tanıma şansına sahip olduğum en harika insanlardan biri olan Toprak işte bu fırsatı verdi bugün bana.
Hep bir ukdeydi içimde. Bir kez görüşme fırsatı yakalamış ve uzun süredir o anların anılarıyla birlikteydim.
İşte bugün harika anlar yaşayıp yepyeni anılar ekledim yüreğimin hafızasına.
Toprak.
Nasıl anlatabilirim ki size onu.
Birlikte yaşanan her anı mükemmel kılan bir esmer güzel. Ama kendi güzel yüreği güzel.
Saf enerjiden oluşmuş birkere.
Cıvıl cıvıl. Her an neşeli. Bulaşıcı bir enerjisi var. Yorgunluğumun had safhada olduğu günümü öylesine güzelleştirdi ki.
Sevişmek fiiline bambaşka anlamlar katabiliyor mesela.
Bir ara hayalgücümün sınırında yaşadığım anlar sayesinde, yüzümde aptalca bir şaşkınlık ifadesi ile tavana bakarken buldum kendimi. Nasıl olur da herşey bu kadar mükemmel olabilir?
Sonra sol yanımda göğsümde yatan harika kadına baktım.
Toprak
Günümün güzel olan her anının sebebi.
Bugün ben, her hatırladığımda yüzümde kocaman bir gülümsemeye sebep olacak, her hatırladığımda kokusunu tadını hissedeceğim mükemmel anılara sahip oldum.
Sevgili Toprak.
Bugün yaşadığımız anların her bir saniyesi için sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Eğer izin verirsen bu anları anıları tazelemek için fırsat kollayacağım.
Umarım seni üzecek kıracak bir davranışım olmamıştır.
Bir sonraki AN lara kadar kendine çok iyi bak.
Kokusu tadı hissi hep yanında. Her gözünü kapattığında içinde bulursun kendini. Yüzünde kocaman bir gülümsemeye sebep.
Hep bir heves olur içinde, bir fırsat kollarsın ya o an için.
İste öyle bir anıya sahiptim ben. Hep bir fırsat kolladım tekrar o an için.
Tanıma şansına sahip olduğum en harika insanlardan biri olan Toprak işte bu fırsatı verdi bugün bana.
Hep bir ukdeydi içimde. Bir kez görüşme fırsatı yakalamış ve uzun süredir o anların anılarıyla birlikteydim.
İşte bugün harika anlar yaşayıp yepyeni anılar ekledim yüreğimin hafızasına.
Toprak.
Nasıl anlatabilirim ki size onu.
Birlikte yaşanan her anı mükemmel kılan bir esmer güzel. Ama kendi güzel yüreği güzel.
Saf enerjiden oluşmuş birkere.
Cıvıl cıvıl. Her an neşeli. Bulaşıcı bir enerjisi var. Yorgunluğumun had safhada olduğu günümü öylesine güzelleştirdi ki.
Sevişmek fiiline bambaşka anlamlar katabiliyor mesela.

Bir ara hayalgücümün sınırında yaşadığım anlar sayesinde, yüzümde aptalca bir şaşkınlık ifadesi ile tavana bakarken buldum kendimi. Nasıl olur da herşey bu kadar mükemmel olabilir?
Sonra sol yanımda göğsümde yatan harika kadına baktım.
Toprak
Günümün güzel olan her anının sebebi.
Bugün ben, her hatırladığımda yüzümde kocaman bir gülümsemeye sebep olacak, her hatırladığımda kokusunu tadını hissedeceğim mükemmel anılara sahip oldum.
Sevgili Toprak.
Bugün yaşadığımız anların her bir saniyesi için sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Eğer izin verirsen bu anları anıları tazelemek için fırsat kollayacağım.
Umarım seni üzecek kıracak bir davranışım olmamıştır.
Bir sonraki AN lara kadar kendine çok iyi bak.