Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Amazon prime

• Konbuyu başlatan STAR
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
MoonKnight26 Çevrimdışı
6 Haz 2021
236
276
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Netflix'in işi çok daha zorlaşacak gibi. Amazon'dan sonra Disney+ ve Apple tv de hızla Netflix'in aktif olduğu tüm ülkelerde hizmete giriyor ve yayılıyor. Sinema sektöründe 3. büyük stüdyo ünvanında olan 20th century Fox'un Disney'e satışı ile Disney+ zengin içerik olarak,Amazon'da fiyat ve kaliteli içerik olarak Netflix'den daha öndeler diyebilirim. Bu arada Amazon'da "The Boys" dizisini kesinlikle tavsiye ederim(y)(y)

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,990
21,286
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Netflix'in işi çok daha zorlaşacak gibi. Amazon'dan sonra Disney+ ve Apple tv de hızla Netflix'in aktif olduğu tüm ülkelerde hizmete giriyor ve yayılıyor. Sinema sektöründe 3. büyük stüdyo ünvanında olan 20th century Fox'un Disney'e satışı ile Disney+ zengin içerik olarak,Amazon'da fiyat ve kaliteli içerik olarak Netflix'den daha öndeler diyebilirim. Bu arada Amazon'da "The Boys" dizisini kesinlikle tavsiye ederim(y)(y)
Evet listemde teşekkür ederim

21 May 2009
127
47
Cinsiyetiniz nedir?
Amazon efsanedir. Prime olmak hem çok ucuz hem çok güzel avantajları var. Prime video, prime gaming ve ürün alırken ki avantajlar. Geçen hafta cumartesi ürün aldım pazar günü geldi. Garanti konusunda da müşteri odaklı olmalarıyla öne çıkıyorlar. Her türlü değiyor prime almaya.

serasterota

Normal Üye
17 Eki 2015
10
3
Cinsiyetiniz nedir?
Bence de gayet iyi bit alternatif. Tavsiye olarak the expanse diyeyim ben de

isildurun Varisi Çevrimdışı
9 Haz 2021
52
74
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
The Boys'a ek olarak süper kahraman animasyon dizisi Invincible öneririm animasyon(yetişkin) seviyorsanız eğer gerçekten harika bir dizi ilk sezonu bir oturuşta bitirdim.American Gods'ı da önerebilirim.Tabi yakın zamanda çıkacak olan beklediğim yüzüklerin efendisi dizisi de bu platformda olacak amazon netflix ile sıkı bir rekabette.

Calibre01 Çevrimdışı
1 Şub 2021
98
154
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir süredir üyeliğim var. Açıkçası netflixe alternatif olduğunu düşünüyorum. Daha da gelişebilir tabi ama bence Netflix den sıkılanlar için iyi bir alternatif
Türkçe altyazı konusunda sıkıntıları var denince pek yanaşmadım, Çeviri kalitesinin epeyce tartışıldığı hatta rezalet boyutunda olduğu söyleniyor, tabi sizler gibi hem gramer hem konuşma olmadığından komik şeyler yaşanabilir diyerekten tercih etmedim.

Fingolfin Çevrimdışı
26 Haz 2009
669
796
Cinsiyetiniz nedir?
Amazona tr de ilk çıktığında bir bakmıştım türkçe ses seçeneği yok belki zamanla olacaktır.
Altyazılı izlemeyi sevmiyorum. Altyazı okurken mevzuyu kaçırıyorum. Yaşlandık ellame :LOL:
The Boys birkaç bölüm izledim.
İyi oyunculuklar var, süper kahraman ve amarika eleştirileri var, yozlaşmalar vs gösterilmiş, kara mizah tadında, fena değil türkçe dublaj olaydı iyiydi.

Amazonda Battlestar Galactica dizisi var bilim kurgunun yanısıra felsefi konuları işliyor.
Eski bir dizi ama izlemeyenlere tavsiye ederim.

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,990
21,286
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Amazona tr de ilk çıktığında bir bakmıştım türkçe ses seçeneği yok belki zamanla olacaktır.
Altyazılı izlemeyi sevmiyorum. Altyazı okurken mevzuyu kaçırıyorum. Yaşlandık ellame :LOL:
The Boys birkaç bölüm izledim.
İyi oyunculuklar var, süper kahraman ve amarika eleştirileri var, yozlaşmalar vs gösterilmiş, kara mizah tadında, fena değil türkçe dublaj olaydı iyiydi.

Amazonda Battlestar Galactica dizisi var bilim kurgunun yanısıra felsefi konuları işliyor.
Eski bir dizi ama izlemeyenlere tavsiye ederim.
İzledim tabiki 😀 bende özellikle alt yazı istiyorum seslendirme ne yazık ki eskisi kadar iyi değil bence ülkemiz de

Peterjohn Çevrimdışı
16 Eki 2021
127
110
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hbo nunda ülkemize gelmesi iyi olur. Amazon icin daha çok çerezlik alan amazon video projesi

Blade13

Normal Üye
3 Ara 2019
30
23
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
the good omens tavsiye ederim

birde "fleabag" o da güzel bir dizi

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar