Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Alev alev

Aşk Adamı 1

Normal Üye
20 Eki 2023
32
41
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Buse35KayLa
Ulaşım rahat, kişisel araçla park sorunu yok. Karşılaması, ikramı, misafirperverliği çok iyi. İlk defa tanıştığım kişilere karşı çekingen olmama rağmen kendisine karşı hemen alıştım. Kahve ikramı ve akabindeki sohbeti sürükleyici ki, duş için izin istedim. Ayna karşısında hünerleri muhteşem, kendinizi ona bırakın ve mutluluğu yaşayın. Doggy de muhteşem, düzenli spor yaptığı için sıkı ve hareketli bir pembiş. İkinci duş sonrası ikinci seansta ise yanımda götürdüğüm tüpteki çokokremi yedi bitirdi. 👅😋 Eğer isterseniz yanınızda götürün derim.. Softtan ziyade hard seven bir pembiş.
3 saat öyle güzel geçti ki, anlatamam.

Her kadın değerlidir,
Onu neresinden öperseniz,
Size onu yaşatır.
Herşey gelip geçer,
Ancak insanlık baki kalır.

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,810
1,542
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Buse35KayLa
Ulaşım rahat, kişisel araçla park sorunu yok. Karşılaması, ikramı, misafirperverliği çok iyi. İlk defa tanıştığım kişilere karşı çekingen olmama rağmen kendisine karşı hemen alıştım. Kahve ikramı ve akabindeki sohbeti sürükleyici ki, duş için izin istedim. Ayna karşısında hünerleri muhteşem, kendinizi ona bırakın ve mutluluğu yaşayın. Doggy de muhteşem, düzenli spor yaptığı için sıkı ve hareketli bir pembiş. İkinci duş sonrası ikinci seansta ise yanımda götürdüğüm tüpteki çokokremi yedi bitirdi. 👅😋 Eğer isterseniz yanınızda götürün derim.. Softtan ziyade hard seven bir pembiş.

Her kadın değerlidir,
Size onu yaşatır.
Herşey gelip geçer,
Referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,684
15,795
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
@Buse35KayLa

Her kadın değerlidir,
Size onu yaşatır.
Herşey gelip geçer,
Beybi referans için teşekkür ederim benim içinde çok keyifli bir görüşmeydi herşey için çok teşekkür ederim umarım tekrar sevişmek kısmet olur çok çok öpüyorum💋💋💋Bunuda buraya bırakıyorum🫣☺️

Ekli dosyalar

• IMG-20240125-WA0000.jpg
    IMG-20240125-WA0000.jpg
    77.4 KB · Görüntüleme: 83
Sandman Çevrimdışı
21 May 2022
80
109
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Başlık gayet uygun olmuş, her ikinize de bol sevişmeler:devilish:

4 Kas 2021
110
156
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Buse35KayLa

Her kadın değerlidir,
Size onu yaşatır.
Herşey gelip geçer,
Çikolata detayı süpermiş.siz mi istediniz standart servis mi 😀

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar