Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Aldığım en güzel Hediye 🤗♥️

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
766
2,329
Burda inanılmaz çok değerli insanlarla tanıştım bu insanlardan biri sevgili @Berann Doğum günüm için beni çok duygulandıran mesajını sizlerle paylaşmak istedim...
Hem ben mutlu oldum hem bir çocuğun yüzünde ki gülümseme için mutlu oldum çok teşekkür ederim bu anlamlı hediyen için 🤗♥️

iyilik paylaşılırsa çoğalır🤗

Ekli dosyalar

• 20191123_121013.jpg
    20191123_121013.jpg
    749 KB · Görüntüleme: 789
Barbie Nil Çevrimdışı
22 Eki 2016
2,088
2,152
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Doğum günün kutlu olsun, mutlu senelerin olsun 🥰

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,038
1,091
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
doğum gününüz kutlu olsun

Tarantulass Çevrimdışı

Tarantulass

Normal Üye
30 Ağu 2017
49
37
Cinsiyetiniz nedir?
Doğum gününüz kutlu olsun frida sağlıklı mutlu huzurlu seneler

dedektifsanli Çevrimdışı
18 Eyl 2019
54
64
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Doğum gününüz kutlu olsun bu arada, hediyeye odaklanıp olayın özünü kaçırmışım kusuruma bakmayın 😂😂

SILA Çevrimdışı
4 Eyl 2018
584
677
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Burda inanılmaz çok değerli insanlarla tanıştım bu insanlardan biri sevgili @Berann Doğum günüm için beni çok duygulandıran mesajını sizlerle paylaşmak istedim...
Hem ben mutlu oldum hem bir çocuğun yüzünde ki gülümseme için mutlu oldum çok teşekkür ederim bu anlamlı hediyen için 🤗♥️

Tüyler diken :) helal olsun beyefendiye, cideen en güzel hediye olmuş:) bal kaynağım tekrar tekrar nice mutlu yılların olsun öperim çokça güzel kadın :love:

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
309
1,036

Çok anlamlı bir hediye gerçekten beyefendiye nezaketi ve düşüncesi için teşekkür ediyorum😊 ve tabiki sen o kalbinin güzelliğini vicdan ve merhametini hissettirmissinki bu hediyeyi aldın tekrardan iyiki doğdun iyiki varsın benim kalbi güzel kendi güzel arkadaşım 😘😘😘🌸

Frida Çevrimdışı

Frida

15 Ağu 2018
766
2,329
Tüyler diken :) helal olsun beyefendiye, cideen en güzel hediye olmuş:) bal kaynağım tekrar tekrar nice mutlu yılların olsun öperim çokça güzel kadın :love:
Daha dur Senin o sexi hediyenle pozlar verip paylaşacağım😉🤗

Basaktan Çevrimdışı
20 Mar 2015
600
846
Güzel yüreğinden öpüyorum, nice mutlu yaşların olsun

dumanoglu80 Çevrimdışı
19 Eyl 2019
270
174
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Doğum gününüz kutlu olsun beyfendiye de helal olsun

ThExc Çevrimdışı
5 Eyl 2019
229
185
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllar geçirmen dileğiyle

Berann

Normal Üye
20 Tem 2019
20
20
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Berann

Normal Üye
20 Tem 2019
20
20
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Engin666 Çevrimdışı

Engin666

Normal Üye
13 Tem 2019
48
50
Cinsiyetiniz nedir?
İnşallah masajınız ile de tanışmak da nasip olur, nice nice yıllara

Berann

Normal Üye
20 Tem 2019
20
20
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Canım benim, öncelikle burada paylaşıp bu iyiliğin bir parçası olduğun için çok çok teşekkür ediyorum sana. Dünyayı güzellik ve iyilik kurtaracak. Buna daima inanan bir insan olarak kendi çapımda küçücük bir şeyler yapma gayretindeyim. Ben de seni tanıdığım için çok mutluyum inan. Tekrardan doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum. 😍

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
523
598
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Frida Hanım, doğum gününüz kutlu olsun.
Sağlık, mutluluk ve neşe dolu bir ömür dilerim.😘

@Berann arkadaşımızı da bu düşünceli hediyesinden dolayı tebrik ederiz.
Ancak unutmamak lazım ki, bu hediyeyi seçmesine neden olan şey, gene sizin iç güzelliğiniz ve değer yargılarınız🥰🥰🥰

Berann

Normal Üye
20 Tem 2019
20
20
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teşekkür ederim Sıla hanım, eksik olmayın. 😍

Berann

Normal Üye
20 Tem 2019
20
20
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok anlamlı bir hediye gerçekten beyefendiye nezaketi ve düşüncesi için teşekkür ediyorum😊 ve tabiki sen o kalbinin güzelliğini vicdan ve merhametini hissettirmissinki bu hediyeyi aldın tekrardan iyiki doğdun iyiki varsın benim kalbi güzel kendi güzel arkadaşım 😘😘😘🌸
Çok sağ olun Meltem hanım. Kesinlikle o enerjiyi aldım ki bundan mutluluk duyacağını düşünerek yaptım. 😊

Muzaffer34 Çevrimdışı
27 Ağu 2019
130
141
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nice senelere sohbeti, kendi güzel kadın :)

Goodman Çevrimdışı
17 May 2019
322
318
Cinsiyetiniz nedir?
Doğum gününüz kutlu olsun Frida hanım nice senelere sevdiklerinizle beraber..Berann arkadaşımızı yürekten kutluyorum bu ince düşüncesinden dolayı. Yüreğinize sağlık..

phosphoreschence Çevrimdışı
14 Eki 2019
826
1,623
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Doğum günün kutlu olsun,mutlu yaşlar😚Bazı hediyeler anlam yüklüdür,hayata dokunur..Kalp temiz ise,vicdanlı,hissiyatlı olunca her türlü iyilik ve tebessüme vesile oluyor..Sevgili Frida iyi ki varsın

Frida Çevrimdışı

Frida

15 Ağu 2018
766
2,329
Doğum günün kutlu olsun,mutlu yaşlar😚Bazı hediyeler anlam yüklüdür,hayata dokunur..Kalp temiz ise,vicdanlı,hissiyatlı olunca her türlü iyilik ve tebessüme vesile oluyor..Sevgili Frida iyi ki varsın
Niye varız ki mutlu olmak mutlu etmek için hayat paylaşınca güzel🤗 Teşekkür ederim Iyi ki sende varsın özel dostum benim 😊😘

22 Mar 2010
71
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bu ancak duyarlı bir insanın sergileyebileceği türden bir davranış,bu örnek hassasiyeti ve iyiliği taşıdığı için kendisine teşekkür ederim kendi adıma,Frida :) örnek bir davranışı yine örnek teşkil etmesi açısından paylaştığın için sana da sayısız teşekkürler güzel kadın..Ve iyiki doğdun,iyiki varsın,nice yıllara.

kadikoylu Çevrimiçi

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,309
10,256
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nice mutlu, huzurlu ve herşeyden önemlisi sağlıklı yeni yaşları, doğum günün kutlu olsun @Frida :giggle::love: Beyefendiye de değerli ve duyarlı hediyesi için ayrıca teşekkürler... (y)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar