Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Akıl alacak cinsten etkileyici ve güzel bir kadın tanıdım

C_rescent Çevrimdışı
4 Ağu 2021
5
66
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Minilissa hanımı bir süredir gözüme kestirmiş ama uygun zamanı bir türlü denk getirememistim. Dün itibari ile kendisini tanıma sansına sonunda ben de nail oldum. İyi ki de tanımak nasip oldu dedigim hanımlar arasına girdin Minilissa hayırlı olsun😂😂😂

Evi bulmaya çalışırken aynı cadde üzerinde defaten bir yokus yukarı, bir yokuş asagı 3 tur gidip geldikten sonra ve oranın 40 yıllık esnaflarından birkacından da burda boyle bir yer yok cevabını alınca lan dedim ben neredeyim. Mesafe de 500 metre idi bunu sorarken. Allah'ım neydi benim günahım diyecektim ki deme oyle dedim cok günahın var senin. Bir yandan yukarı,asagı mekik dokuyup terlemeye baslamısken, benim sorunlu bir adam oldugumu, yön özürlü oldugumu düsünen Minilissa o can alıcı soruyu sordu ve rahatladım. Megersem tek sorun ara sokaga girememekmis. Burdan sevgili esnaf abilerime selamlarımı gonderiyorum. Bir etrafınıza bakın a. Q😂😂😂

Kapı acılıp fevkaladenin fevkinde,alımlı ve bir o kadar da güzel bir hanım ile karsılasınca herseyi unuttum neyse ki. Kapı girisindeki sıcak ve samimi sarılma ile de kendime geldim.

Özel anları anlatmayı cok sevmiyorum ama hadi ufak ipucu vereyim neler olmadı ki, mutfak, banyo, koltuk, kucak fantezilerinden sonra kendimizi yatak odasında bulduk. Pozisyon zenginliği desen ooooooo onu da sizin hayal gücünüze bırakıyorum. Şaka la şaka benim gibi tıfıl birinin yatak da yapacagı en fazla standart hareketler iste😂😂

Saka bir yana gercekten kendisi cok güzel,fit bir vücudu var. Samimi, candan, ilgili ve misafirperver biri olmasının yanı sıra sohbetinden, özel anlarda ki dokunuslarından asırı keyif aldım.Bu arada evin ici kücük kütüphane gibi kendisini gelistirmis, kültürlü ve bilgili bir hanım oldugu her davranışın da belli oluyor.

Minilissa beni kabul edip seni tanıma sansını bana verdigin icin cok tesekkur ederim. Gercekten senle gecirdigim zamandan asırı derecede keyif aldım.Bu yolda devam ettigim ve sen de kabul ettigin sürece senin gibi kaliteli bir hanımla gelecek günlerde de yolum kesisecek kesinlikle🙏🌷💙

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,790
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşeküler ikinizede tebrikler

Burakoli

Normal Üye
23 Kas 2021
23
29
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Anlatımınıza ve paylaşımınıza sağlık

eagle5 Çevrimdışı
17 Şub 2020
235
609
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Esnaflar odasından geliyorum.Açılın. :) :) İlk olarak İstanbul esnafının ağız birliği yapmışcasına kurduğu cümleye mazhar olduğun için seni tebrik ediyorum. '' Burada öyle bir yok''.Bu akıcı ve esprili anlatım için de teşekkürler. Sevişmenize sağlık.Son olarak yeri değil belki ama burada daha önce paylaştığın ''İnilti'' kitabını biraz zor olsa da temin edip okudum.Efsane idi.Bunun için de teşekkürler...

Kemal Tanca Çevrimdışı
1 Eki 2020
407
369
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Anlatım akmış gitmiş harika bir anlatım olmuş tabi ki sayın zampramızı böylesine heyecanlı anlatım sunan minilisayı unutmamak gerek teşekkürler deneyim için 🌟🌟

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,489
1,988
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keyifli anlarin yasandigi belli oluyor:) Sevismenize saglik:) darısı basımıza diyelim bari

PorsIst Çevrimdışı
11 Eki 2021
150
217
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kediyi merak öldürür derler 😜
Curiosity killed the cat.

Ekli dosyalar

• love-it-love.gif
    love-it-love.gif
    284.3 KB · Görüntüleme: 4
Arda Tuna Çevrimdışı
13 Eki 2021
1,779
3,285
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel bir paylaşım oldu özellikle de benim gibi yön özürlüler için ara sokak ayrıntısı değerli 🤣🤣🤣

5 Ara 2021
82
98
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merak ediyorum kendisini. Paylaşım için teşekkürler..

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Esprili paylaşım için teşekkürler...

234234324ewsd

Minilissa hanımı bir süredir gözüme kestirmiş ama uygun zamanı bir türlü denk getirememistim. Dün itibari ile kendisini tanıma sansına sonunda ben de nail oldum. İyi ki de tanımak nasip oldu dedigim hanımlar arasına girdin Minilissa hayırlı olsun😂😂😂

Evi bulmaya çalışırken aynı cadde üzerinde defaten bir yokus yukarı, bir yokuş asagı 3 tur gidip geldikten sonra ve oranın 40 yıllık esnaflarından birkacından da burda boyle bir yer yok cevabını alınca lan dedim ben neredeyim. Mesafe de 500 metre idi bunu sorarken. Allah'ım neydi benim günahım diyecektim ki deme oyle dedim cok günahın var senin. Bir yandan yukarı,asagı mekik dokuyup terlemeye baslamısken, benim sorunlu bir adam oldugumu, yön özürlü oldugumu düsünen Minilissa o can alıcı soruyu sordu ve rahatladım. Megersem tek sorun ara sokaga girememekmis. Burdan sevgili esnaf abilerime selamlarımı gonderiyorum. Bir etrafınıza bakın a. Q😂😂😂

Kapı acılıp fevkaladenin fevkinde,alımlı ve bir o kadar da güzel bir hanım ile karsılasınca herseyi unuttum neyse ki. Kapı girisindeki sıcak ve samimi sarılma ile de kendime geldim.

Özel anları anlatmayı cok sevmiyorum ama hadi ufak ipucu vereyim neler olmadı ki, mutfak, banyo, koltuk, kucak fantezilerinden sonra kendimizi yatak odasında bulduk. Pozisyon zenginliği desen ooooooo onu da sizin hayal gücünüze bırakıyorum. Şaka la şaka benim gibi tıfıl birinin yatak da yapacagı en fazla standart hareketler iste😂😂

Saka bir yana gercekten kendisi cok güzel,fit bir vücudu var. Samimi, candan, ilgili ve misafirperver biri olmasının yanı sıra sohbetinden, özel anlarda ki dokunuslarından asırı keyif aldım.Bu arada evin ici kücük kütüphane gibi kendisini gelistirmis, kültürlü ve bilgili bir hanım oldugu her davranışın da belli oluyor.

Minilissa beni kabul edip seni tanıma sansını bana verdigin icin cok tesekkur ederim. Gercekten senle gecirdigim zamandan asırı derecede keyif aldım.Bu yolda devam ettigim ve sen de kabul ettigin sürece senin gibi kaliteli bir hanımla gelecek günlerde de yolum kesisecek kesinlikle🙏🌷💙
Eveeet sonunda tanışabildik,adres ararken kaybolup gidecektin ama yakaladım neyse ki :)
Güzel sözlerin için çoook teşekkür ederim,benim için de çok keyifliydi seni tanımak. İyi ki geldin,sohbetin,samimiyetin ve bana ayırdığın vakit için çok teşekkür ederim. Tekrar görüşmek dileğiyle.♥️🥂

MightyS

Normal Üye
8 Ara 2021
9
32
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sizin bu paylaşımınız sonrası Minilissa hanımı görmek farz oldu :)

Oktayca Çevrimdışı
29 Ağu 2021
1,740
1,425
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Sokağı bayaga gezmissin ama muradına ermissin sevişmenize sağlık olsun 🙂

C_rescent Çevrimdışı
4 Ağu 2021
5
66
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
@eagle5 hocam bir paranın bir de o semtte ki esnafların gözü kör olsun😂Minilissa yı bulamadan buharlasacaktım az kalsın, dervis gibi bir o yana bir bu yana dolandırdılar beni. Yanıbasındaki sokagın ismini bilmiyor ya adamlar.

İnilti kitabını da okumana vesile oldugum ve begendigin icinde ayrıca sevindim🖐

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar