Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ahu’ya büyük teşekkürlerimle..

BerkayM

Normal Üye
15 Şub 2023
7
32
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba,

Dün Ahu hanım ile 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Sonunda tanışabildik :) Randevu için yazdığımda verdiği cevapla aslında nasıl güzel ağırlanacağımı anladım. Müthiş birisi.. Tanımalısınız. Çook uzun süredir büyük stres altında geçen hayatımdan 2 saatliğine kendimi uzaklaştırmak istedim, ne harika seçim yapmışım. Tanışmamız, saçma sapan konularla kafasını ütülediğim gevezeliğim hepsi onun samimiyetiyle oldu. İçeri girdiğinizde karşıladığı kıyafetle sizi etkilemeye başlayan o güzel kadın öyle güzel sevişiyor ki fişi çekip ona odaklanıyorsunuz. Sonrası malum, kırmızı yuvarlak yatak :) Öyle anlarda öyle şeyler fısıldadı ki dayanmak bence imkansız :)

Kendisiyle sohbetten de sevişmekten de çok büyük keyif aldım, çıkışta onu öperken hiç gitmek istemedim..

Teşekkür ederim Ahu, tekrar görüşmek üzere @Partner AHU

29 Tem 2023
183
106
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba,

Dün Ahu hanım ile 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Sonunda tanışabildik :) Randevu için yazdığımda verdiği cevapla aslında nasıl güzel ağırlanacağımı anladım. Müthiş birisi.. Tanımalısınız. Çook uzun süredir büyük stres altında geçen hayatımdan 2 saatliğine kendimi uzaklaştırmak istedim, ne harika seçim yapmışım. Tanışmamız, saçma sapan konularla kafasını ütülediğim gevezeliğim hepsi onun samimiyetiyle oldu. İçeri girdiğinizde karşıladığı kıyafetle sizi etkilemeye başlayan o güzel kadın öyle güzel sevişiyor ki fişi çekip ona odaklanıyorsunuz. Sonrası malum, kırmızı yuvarlak yatak :) Öyle anlarda öyle şeyler fısıldadı ki dayanmak bence imkansız :)

Kendisiyle sohbetten de sevişmekten de çok büyük keyif aldım, çıkışta onu öperken hiç gitmek istemedim..

Ahu hanımı bende merak ediyorum

Partner AHU Çevrimdışı
1 Kas 2020
181
1,654
Merhaba,

😋🥰Teşekkürler cnm. Bende çok keyif aldım seni tanıdığıma çok mutlu oldum herzaman beklerim 🥰🥰🥰🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar