- 10 Eyl 2020
- 2,122
- 4,509
- 40
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Sanırım geçen sene mart ayı idi. Soğuk bir gündü. Ama ona rağmen görüşme den sonra yürümeyi tercih etmiştim
Ahu biraz kendine has kadınlardan
Sohbet şekli benim çok hoşuma gitti. Kendini kasmıyor, doğal davranışları , içten seks arzusunu yansıtıyor.
Siz ne kadar verirseniz o kadar alabilirsiniz. Siz ne kadar soft olursaniz ahu buna da uyum sağlar
Evi geniş konforlu , temiz , ikram vs dir hiç-bir sorun yok. Beylikdüzünde düzgün bir muhitte. Ulaşımı kolay
Öpüşmesi, o harika oralı, otururken ki sıcak tavırları çok hoşşş...
3 tane ş koydum anlaşılır sanırım
Ben kendisiyle 3 defa görüştüm. Kendine has , oralı harika, sohbeti güzel, kahkaha attıracak kadar samimi içten, beylikdüzün de bir görüşme düşünenler için tavsiye ederim
Kendisini tanıdığıma memnun oldum
Teşekkürler...
Ahu biraz kendine has kadınlardan
Sohbet şekli benim çok hoşuma gitti. Kendini kasmıyor, doğal davranışları , içten seks arzusunu yansıtıyor.
Siz ne kadar verirseniz o kadar alabilirsiniz. Siz ne kadar soft olursaniz ahu buna da uyum sağlar
Evi geniş konforlu , temiz , ikram vs dir hiç-bir sorun yok. Beylikdüzünde düzgün bir muhitte. Ulaşımı kolay
Öpüşmesi, o harika oralı, otururken ki sıcak tavırları çok hoşşş...
3 tane ş koydum anlaşılır sanırım
Ben kendisiyle 3 defa görüştüm. Kendine has , oralı harika, sohbeti güzel, kahkaha attıracak kadar samimi içten, beylikdüzün de bir görüşme düşünenler için tavsiye ederim
Kendisini tanıdığıma memnun oldum
Teşekkürler...