Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ahu ve yuvarlak yatağı

vecnatuy

Normal Üye
23 Tem 2022
18
69
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba Forum Ahalisi,

beylikdüzü taraflarında işim erken bitince ahu ile iletişime geçtim. anlık olarak yaptığım randevu talebimi kabul etti. İletişim gayet samimiydi. İlgisi için teşekkür ederim.

Aracımla gittiğim için toplu taşıma ile nasıl gidilir bilmiyorum. Gönderdiği konum ile adresi kolaylıkla bulabiliyorsunuz. otopark sıkıntısı yok. araç için boş alan var.

daire girişinde mükemmel bir şekilde karşılandım. biraz heyecanladım. gayet güler yüzlü samimi içten. salona geçtiiğimizde çeşit çeşit ikramlar var.

giydiği elbise dolaysıyla konuşmada zorluk çekmeye başlayınca duş için müsade istedim.

özel anlar çok güzeldi. acele etme yok of puf yok zevk almak isteyen ve zevk vermek isteyen bir kadın var. zamanın nasıl dolduğunu anlamadım.

ben kendisine yaşattığı dakikalsr için teşekkür ederim.

not: klimayı 19 ile 20 derecede tut :)

Partner AHU Çevrimdışı
1 Kas 2020
181
1,654
Merhaba Forum Ahalisi,

beylikdüzü taraflarında işim erken bitince ahu ile iletişime geçtim. anlık olarak yaptığım randevu talebimi kabul etti. İletişim gayet samimiydi. İlgisi için teşekkür ederim.

Aracımla gittiğim için toplu taşıma ile nasıl gidilir bilmiyorum. Gönderdiği konum ile adresi kolaylıkla bulabiliyorsunuz. otopark sıkıntısı yok. araç için boş alan var.

daire girişinde mükemmel bir şekilde karşılandım. biraz heyecanladım. gayet güler yüzlü samimi içten. salona geçtiiğimizde çeşit çeşit ikramlar var.

giydiği elbise dolaysıyla konuşmada zorluk çekmeye başlayınca duş için müsade istedim.

özel anlar çok güzeldi. acele etme yok of puf yok zevk almak isteyen ve zevk vermek isteyen bir kadın var. zamanın nasıl dolduğunu anlamadım.

ben kendisine yaşattığı dakikalsr için teşekkür ederim.

not: klimayı 19 ile 20 derecede tut :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar