- 19 Mar 2020
- 31
- 84
- 32
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhabalar forumdaşlar. 2021 yılının başlangıcını Ocak ayında sevgili @Ebruu ile yapmıştık. O zamandan bu zamana işimden dolayı İstanbul'a gitmek nasip olmadı. Ama sevgili @Ebruu ile arada WhatsApp'tan konuşuyorduk. Artık buluşmanın zamanının geldiğini kendisine güzel bir mesajla bildirdim. @Ebruu sağolsun bu konuda kendisinin üstüne tanımam. Esasta cumartesi için program yapmıştık ama arkadaşının doğum günü olduğu için cuma günü veya pazar günü yapalım dedi. Bende tamam cuma günü görüşelim artık beklemeyeceğim dedim. Daha sonra küçük bi işim var ben sana 1 saat sonra yazarım dedi. Bende tamam dedim. 1 saat sonra hiç dakika bile geçirmeden yazdı. İşlerimi tamamladım dedi.Bende tamam o zaman akşama buluşuyoruz deyince ortalık tabi alev aldı birden. @Ebruu ile güzel bir gecelik görüşmesi için anlaştık. Kendisine daha önceden de sözüm vardı bu konuda hangi oteli istiyorsan söyle tutayım dedim. Kendisi de bana yakınlarda olsun dedi. Bende kendisine en yakın güzel hoteli seçtim. Akşam olduğunda tabi otel odasına gitti başladım beklemeye Afroditi. @Ebruu o güzel endamıyla odaya bir girişi vardı ki beni benden aldı resmen. Tabi daha sonra muhabbet sohbet uzun zaman oldu tabi görüşmeyeli dedikodu çoğaldı. Hava sıcak karşımda @Ebruu o güzel endamıyla oturuyor dedim alev aldı buraları artık duramıyorum. Hadi o zaman deyince bende ipler koptu zaten. @Ebruu zaten bilen bilir ben anlatmayayım. Kendisi ile güzel bir öpüşmeler ve sevişmeler karşılıklı olunca daha da güzel oluyor.Güzel bir ilk yarı ve ikinci yarı olmak üzere güzel bir maçı tamamladık tamamlamasına ama kan ter içinde kaldık tabi.Her zamanda söylediğim gibi bu forumda benim hiç değişmeyecek bir numaram sevgili @Ebruu . Bunu defalarca kendisine de söylemişimdir.Her neyse arkadaşlar ben güzel bir görüşme gerçekleştirdim.Bizde birbirimizi özlemişiz kaç ay oldu tabi görüşmeyeli. Ben sevgili @Ebruu teklifimi kırmayıp görüştüğümüz için çok çok teşekkür ediyorum. Bir sonraki görüşmemizi yapana kadar kendine iyi ve cici bak sevgili @Ebruu