Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Afet-i Devran

Magistra01

Normal Üye
24 Haz 2020
26
138
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Foruma ne zaman üye oldum hatırlamıyorum.
Üye olduğum zamanlarda ilk gözüme çarpan, görüşmek ve tanışmak istediğim kadınların ilkiydi. Buna karşın, reddedilme korkusu ve bunun açacağı hayal kırıklığına engel olmak gibi nedenlerle iletişim kurmayı denemedim.
Bir kaç hafta önce tüm cesaretimi topladım. Kendisiyle iletişime geçtim. Şans insana her an gülmüyor. O gün gülmedi.
Ancak, kendisinden güzel enerji aldım ve şansımı bugün denedim. Evet, bu sefer şans yüzüme güldü.
Güzel yeşil gözleri, güzel gülüşü, hoş sohbeti, ikramları, misafirperverliği ve taş gibi vücuduyla tam bir kadındı karşımda olan.
Kendisiyle tanıştığım için çok ama çok mutluyum. Dilerim yakın zamanda tekrar görüşürüz. Teşekkürler Sunam...

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,517
2,698
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
UOTE="Magistra01, post: 1508586, member: 62270"]
Üye olduğum zamanlarda ilk gözüme çarpan, görüşmek ve tanışmak istediğim kadınların ilkiydi. Buna karşın, reddedilme korkusu ve bunun açacağı hayal kırıklığına engel olmak gibi nedenlerle iletişim kurmayı denemedim.
Bir kaç hafta önce tüm cesaretimi topladım. Kendisiyle iletişime geçtim. Şans insana her an gülmüyor. O gün gülmedi.
Ancak, kendisinden güzel enerji aldım ve şansımı bugün denedim. Evet, bu sefer şans yüzüme güldü.
Güzel yeşil gözleri, güzel gülüşü, hoş sohbeti, ikramları, misafirperverliği ve taş gibi vücuduyla tam bir kadındı karşımda olan.
Kendisiyle tanıştığım için çok ama çok mutluyum. Dilerim yakın zamanda tekrar görüşürüz. Teşekkürler Sunam...
[/QUOTE]
Paylaşım için teşekkürler.... (y) Sunam Karaca hanım için Afet-i Devran çok güzel ifade olmuş....(y)

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,039
2,271
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Çok kibar ve nazik bir beyfendi ile güzel vakit gecirmenin mutluluğunu yaşadım seninle..kaliteli bir bey daha tanıdım, güzel sohbetin, kiymetli zamanini bana ayirdigin ve hakkimda yazdigin guzel goruslerin icin de cok tesekkurler🙏😘herşey gönlünce olsun 😘

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,375
1,545
Cinsiyetiniz nedir?
Referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar