- 16 Nis 2021
- 331
- 535
- 34
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhaba! Forumdaşlar
Foruma yeni katılanlarıda tanımak adına foruma girdiğinden beri dikkatimi çeken @Rena Yasmin ile dün geçirdiğimiz harika günü anlatıcam size..
Kendisine wpden yazdığımda hiç sorun yaşamadan direk günü ve saati kararlaştırıp görüşme gününü sabırsızlıkla bekledim.Görüşme günü kendisinden konum isteyerek konumuna ulaştım kendisi hem toplu ulaşıma yakın hemde park sıkıntısı olmayan biryerde, asansörle katına çıktığımda bi miyav sesiyle kapıyı araladı bana hanımefendi içeri girdiğimde rica ettiğim liseli kostümüyle kapıyı açtı bana ve ben iptal olmuştum zaten
bu nasıl sexiliktir
öyle bir sarıldı ki bana koltuğa kadar sarılarak gittik
oturduk ben müsade isteyip banyoda bir elimi yüzümü yıkayıp kendime geldikten sonra meyvelerimizi ve çerezlerimizi beraber hazırlayarak oturduk sohbet ediyoruz dışarıdan geldim havada baya soğuk ellerim buz gibiydi derken hatun bi anda kucağıma oturmaz mı ateş gibiydi vücudu ve ben daha ısınmaya yeni başlamışken ateş gibi vücuduyla kucağıma oturması ve daha sonra üstümdeki herşeyi soyup dökmesiyle alev ateş yanmaya başladım zaten,
koltukta başlayan sevişmemizde yerimiz artık dar gelince yatak odasına geçtik misyonerle başladık (benim en sevdiğim),
rena yasminin harika kulakları çınlatan dirt talkları eşliğinde cowgirl,dogy derken baya ter içinde kaldık yorgunluğumu harika bir oralla alıp götürdü benden güzellik.
Duşlarımızı aldıktan sonra biraz daha birbirimize ısınmaya başladık sohbet arasında artık ben dayanamayıp dudaklara dalınca uzunca öpüştük ve ordan altlara doğru yolculuğa çıktım biraz, keyif aldığını hissedebiliyorsunuz orada gezmeye başladığınızda
renayıda rahatlattıktan sonra sohbete devam ediyoruz, rena yeni aldığım fantazi kıyafetleri göstereyimmi sana dedi tabiki neden olmasın içlerinden leopar desenli vuücut çorabı vardı ki harikaydı giyermisin dedim tabiki dedi giyip geldi ki o görüntü karşısında daha fazla dayanamayan ben geçsekmi odaya dedim
vücut çorabıyla haliyle ikinci seans daha bir sert geçti yatağıda hafif kırmışız galiba
rena gazı verince kaybettik kendimizi
ikinci seansımızda bitince artık gitme vakti gelmişti sıkıca sarılmalardan sonra vedalaştık
Bu güzel günü bana yaşattığın için herşey için çok teşekkür ederim güzellik başından sonuna kadar harika şeyler yaşattın bana, baya rahatlamış şekilde ayrıldım yanından senide mutlu edebildiysem ne mutlu bana, tekrar görüşmek üzere seviliyorsun

Foruma yeni katılanlarıda tanımak adına foruma girdiğinden beri dikkatimi çeken @Rena Yasmin ile dün geçirdiğimiz harika günü anlatıcam size..
Kendisine wpden yazdığımda hiç sorun yaşamadan direk günü ve saati kararlaştırıp görüşme gününü sabırsızlıkla bekledim.Görüşme günü kendisinden konum isteyerek konumuna ulaştım kendisi hem toplu ulaşıma yakın hemde park sıkıntısı olmayan biryerde, asansörle katına çıktığımda bi miyav sesiyle kapıyı araladı bana hanımefendi içeri girdiğimde rica ettiğim liseli kostümüyle kapıyı açtı bana ve ben iptal olmuştum zaten

Duşlarımızı aldıktan sonra biraz daha birbirimize ısınmaya başladık sohbet arasında artık ben dayanamayıp dudaklara dalınca uzunca öpüştük ve ordan altlara doğru yolculuğa çıktım biraz, keyif aldığını hissedebiliyorsunuz orada gezmeye başladığınızda

Bu güzel günü bana yaşattığın için herşey için çok teşekkür ederim güzellik başından sonuna kadar harika şeyler yaşattın bana, baya rahatlamış şekilde ayrıldım yanından senide mutlu edebildiysem ne mutlu bana, tekrar görüşmek üzere seviliyorsun