Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme 3-2-1 Aylin

Ehuehhehj Çevrimdışı
17 Ara 2017
72
6
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Günleri ve saatleri saydıktan sonra nihayet vakit gelmiş ve bayram tatilinin ertesi günü sabah erken saatte Aylini ziyaret ettim. Kapı açıldığında beni söylendiği gibi çıtı pıtı hanım hanımcık bir KADIN karşıladı. Bir süre salonda Aylinin elleriyle hazırladığı içecekler eşliğinde güzelce sohbet ettik. Aylin oldukça kültürlü ve saatlerce sohbet edebileceğiniz bir KADIN. Yıllardır tanıdığım bir dostumla sohbet ettiğim gibi sohbet ettik onunla. Ama bu sohbet sırasında sürekli frikikler vererek sadece suratına bakmama izin vermedi ve tabiki oynaşmalar başladı. Beni hangi ara soydu anlayamadım bile. Ve o şahane dudaklarda yatak odasına doğru yola koyulduk. Eve girdiğimde küçük görünen antre Aylin’le sevişirken sanki 500 metre gibi geldi ve yolun bitmeyeceğini düşünerek onu kucağımda götürmeyi tercih ettim. (Yatağa üstte girmek için) ama her ne kadar üstte girdiysemde koridorda sevgilim rolündeki minnoş KADIN yatağa girince sanki beni yiyecek bir canavara dönüştü. Bırakın sınır koymayı, sınırlara karşı gibi geldi bana ?(sağlıksız ilişkiler hariç) Öyle söylendiği gibi maç edip gol atılacak bir KADIN değil Aylin. Tek kale maç ediyor sanki. Anca kalecilik yapılabiliyor Ayline karşı. Ve golü atmakta pek zorlanmıyor. Nitekim öylede oldu ve golünü attı. En keyifli dakikalarda o anda başladı. Meğer Aylinin yataktaki sohbeti salondakindende daha keyifliydi. Bir taraftan sevişip bir taraftan sohbet etmeyi daha çok seviyor Aylin. Ve tabi onun oynaşmalarına karşılık verince tekrar kaleye geçmek zorunda kalıyorsunuz. Harika zaman geçirdiğim Ayline tekrar tekrar teşekkür ederim. Bu teşekkürlerimi yüzyüze iletmek için yeni randevumu aldım bile. Teşekkürler bahane. Aylinle sevişmek şahane. Bu sefer gardımı alarak gideceğim. Onun sopası varsa benimde biber gazım var ??

9 Haz 2019
301
308
Cinsiyetiniz nedir?
Bir Aylin klasiği daha. Kaç kaplan gücünde acaba bu AylinAylin? Sevişmenize sağlık.

Yalnız ben yine koridor olayına takıldım. Herşeyin başlangıcı o koridor.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087
Nicki gibi sabahın 06.00'ında gelen tatlı adam Erkengel, bir ortalığı toplayayım hele, yorumum azzz sonra. :*

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
523
598
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşımınız için teşekkürler sn Erkengel (clap)

Erkengel sabahın erken saatinde gitmenizde hoş bir tesadüf olmuş diyelim :kahkaha:

Bizim oralarda bir söz vardır...
"YENİLEN PEHLİVAN GÜREŞE DOYMAZMIŞ"
AylinAylin karşısında bizim kazanma şansımız yok... isteyen var mı? :acaba2:

ustaomer Çevrimdışı
29 Nis 2019
46
0
Kazanmak istememeyi istemek, ne ironi.

Aylin Hanım elbet bir gün görüşeceğiz.

Ehuehhehj Çevrimdışı
17 Ara 2017
72
6
Güzel paylaşımınız için teşekkürler sn @Erkengel (clap)

Erkengel sabahın erken saatinde gitmenizde hoş bir tesadüf olmuş diyelim :kahkaha:

@AylinAylin karşısında bizim kazanma şansımız yok... isteyen var mı? :acaba2:

Erken kalkan yol alır derler Feb258862. Günün iyi geçmesini istiyorsan sabah bir doz AylinAylin tüm günü mükemmel geçirmene yardımcı oluyor.

Kazanma hedefimiz yok. Minderde şampiyonla sevişmek tek amaç

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Günleri ve saatleri saydıktan sonra nihayet vakit gelmiş ve bayram tatilinin ertesi günü sabah erken saatte Aylini ziyaret ettim. Kapı açıldığında beni söylendiği gibi çıtı pıtı hanım hanımcık bir KADIN karşıladı. Bir süre salonda Aylinin elleriyle hazırladığı içecekler eşliğinde güzelce sohbet ettik. Aylin oldukça kültürlü ve saatlerce sohbet edebileceğiniz bir KADIN. Yıllardır tanıdığım bir dostumla sohbet ettiğim gibi sohbet ettik onunla. Ama bu sohbet sırasında sürekli frikikler vererek sadece suratına bakmama izin vermedi ve tabiki oynaşmalar başladı. Beni hangi ara soydu anlayamadım bile. Ve o şahane dudaklarda yatak odasına doğru yola koyulduk. Eve girdiğimde küçük görünen antre Aylin’le sevişirken sanki 500 metre gibi geldi ve yolun bitmeyeceğini düşünerek onu kucağımda götürmeyi tercih ettim. (Yatağa üstte girmek için) ama her ne kadar üstte girdiysemde koridorda sevgilim rolündeki minnoş KADIN yatağa girince sanki beni yiyecek bir canavara dönüştü. Bırakın sınır koymayı, sınırlara karşı gibi geldi bana ğŸËœ€(sağlıksız ilişkiler hariç) Öyle söylendiği gibi maç edip gol atılacak bir KADIN değil Aylin. Tek kale maç ediyor sanki. Anca kalecilik yapılabiliyor Ayline karşı. Ve golü atmakta pek zorlanmıyor. Nitekim öylede oldu ve golünü attı. En keyifli dakikalarda o anda başladı. Meğer Aylinin yataktaki sohbeti salondakindende daha keyifliydi. Bir taraftan sevişip bir taraftan sohbet etmeyi daha çok seviyor Aylin. Ve tabi onun oynaşmalarına karşılık verince tekrar kaleye geçmek zorunda kalıyorsunuz. Harika zaman geçirdiğim Ayline tekrar tekrar teşekkür ederim. Bu teşekkürlerimi yüzyüze iletmek için yeni randevumu aldım bile. Teşekkürler bahane. Aylinle sevişmek şahane. Bu sefer gardımı alarak gideceğim. Onun sopası varsa benimde biber gazım var ğŸËœ€ğŸËœ€

Sevgili @Erkengel, amma çok gün saydık ama saydığımıza değdi sanırım okuduklarımdan anladığım kadarıyla. :)

İki lafın hatta sohbetin belini kırdığımız, boool esprili, bol eğlenceli ve enerjik bir sabah görüşmesiydi, seni tanımak zevkti. :*
Bu arada, beni oraya buraya çarpmadan, sakatlamadan kucağında yatağa götürebildiğin için teşekkürler bana göre dev adam. :*

Bana canavar demişsin gözümden kaçmadı, bunun için bir sonraki seferde seni booolca sopalagacağıma emin olabilirsin. :) Bir de kendine de haksızlık etme bence sen de iyi bir takım oyuncususun, maç tek kale değildi. :)

Yatak sohbetlerini de oldum olası çok severim, ikinci raunda en güzel hazırlıktır ve seninle bu konuda oldukça iyi bir ikiliydik. :*

İkinci raundda (yine bir sabah seksi bizi bekliyor galiba :D) görüşmek üzere bay espri ama biber gazına alerjim var, bilgine, sevişemeden hastanelerde sürünürüz valla :D, o yüzden gardını kalkanla filan al. :D
Sopam ve ben seni tekrar görmekten mutluluk duyacağız. :*

NOT NOT NOT : HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL! :)

Sevgiler. :*

Ehuehhehj Çevrimdışı
17 Ara 2017
72
6
Sevgili @Erkengel, amma çok gün saydık ama saydığımıza değdi sanırım okuduklarımdan anladığım kadarıyla. :)

İki lafın hatta sohbetin belini kırdığımız, boool esprili, bol eğlenceli ve enerjik bir sabah görüşmesiydi, seni tanımak zevkti. :*
Bu arada, beni oraya buraya çarpmadan, sakatlamadan kucağında yatağa götürebildiğin için teşekkürler bana göre dev adam. :*

Bana canavar demişsin gözümden kaçmadı, bunun için bir sonraki seferde seni booolca sopalagacağıma emin olabilirsin. :) Bir de kendine de haksızlık etme bence sen de iyi bir takım oyuncususun, maç tek kale değildi. :)

Yatak sohbetlerini de oldum olası çok severim, ikinci raunda en güzel hazırlıktır ve seninle bu konuda oldukça iyi bir ikiliydik. :*

İkinci raundda (yine bir sabah seksi bizi bekliyor galiba :D) görüşmek üzere bay espri ama biber gazına alerjim var, bilgine, sevişemeden hastanelerde sürünürüz valla :D, o yüzden gardını kalkanla filan al. :D
Sopam ve ben seni tekrar görmekten mutluluk duyacağız. :*

NOT NOT NOT : HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL! :)

Sevgiler. :*

Hımmmm. Hastanede seks. Değişik bir fantezi olur

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Güzel paylaşımınız için teşekkürler sn @Erkengel (clap)

@AylinAylin karşısında bizim kazanma şansımız yok... isteyen var mı? :acaba2:

"Yenilen pehlivan tekrar güreş tutmak istermiş ." Olarak sözü revize edebilir miyim sevgili Feb258862. :D

Bu arada ben de mağlup olabiliyorum bazen yahu. :)

10 Eyl 2017
186
85
Cinsiyetiniz nedir?
Aylin hanımı tanımayı istemek yetmiyor,Aylin hanıma bir türlü ulaşamadım,yoksa yatakta şansımı bende denemek istetim,kalecide olurum,hücümada geçerim?

Ehuehhehj Çevrimdışı
17 Ara 2017
72
6
Aylin hanımı tanımayı istemek yetmiyor,Aylin hanıma bir türlü ulaşamadım,yoksa yatakta şansımı bende denemek istetim,kalecide olurum,hücümada geçerim😘

Çıkmaz demeyin şansınızı deneyin önemli olan ulaşmaktaki şans. Yatak işin kolay tarafı

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Aylin hanımı tanımayı istemek yetmiyor,Aylin hanıma bir türlü ulaşamadım,yoksa yatakta şansımı bende denemek istetim,kalecide olurum,hücümada geçerimğŸËÅ“ËÅ“

Sevgili @Hasan58 , whatsapp durumumda da yazdığı üzere : ÇIKMAZ DEMİYORUZ, ŞANSIMIZI DENİYORUZ. :)
Kalecileri severim. :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Ehuehhehj Çevrimdışı
17 Ara 2017
72
6
House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
523
598
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sadece sloganını değil seninle sevişmeyi sevdim ben AylinAylin �� kalan 22 ��

Nasıl yani:acaba:

Mesaj 26 haziran saat 08de yazılmış, üzerine 22saat koy... 27 haziran sabah saat 06da mı buluşacaksınız.

Sn erkengel, AylinAylin bu kadar da erken gel dememiştir herhalde :yuvarlan:

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Nasıl yani:acaba:

Mesaj 26 haziran saat 08de yazılmış, üzerine 22saat koy... 27 haziran sabah saat 06da mı buluşacaksınız.

Sn erkengel, @AylinAylin bu kadar da erken gel dememiştir herhalde :yuvarlan:

Sevgili Feb258862 :) tam da o saate denk gelecek şekilde Erkengel dedim. :D

Buluştuk ama ya, benim uyuyakalıp onu kapılarda süründürmüş olmam da olayın eğlencesi oldu. :) Beyefendi en son şikayet edeceğim seni diyordu :D (Şaka tabii, sever beni :) )

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar