Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme 10/10

navagog

Normal Üye
20 May 2024
3
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bugun @Fulya Ekici ile 2 saatlik gorusme gerceklestirdik.

Evi her alternatif ile(arac, toplu tasima) ulaşılabilir bir konumda, kendisinin yonlendirmeleriyle sorunsuz sekilde eve ulaşabiliyorsunuz.

Oldukça kibar birisi bunu kapidan girer girmez anliyorsunuz. Sohbet kisminda ara ara sessizlikler olsa da her konudan konuşabileceğiniz bir insan, bizim sohbetimizde oyle oldu.

Yatak kisminda da gayet iyiydi, ne istiyorsanız onu veriyor, temponuza uygun hareket ediyor. Son olarak diğer referanslarda da bahsedildiği üzere memeler baş yapit :D bu vucut tipinde boylesi zor bulunur cinsten.

Ben mutlu, memnun sekilde yanindan ayrildim, tesekkurler.

Fulya Ekici Çevrimdışı
8 Ocak 2020
824
4,988
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bugun @Fulya Ekici ile 2 saatlik gorusme gerceklestirdik.

Evi her alternatif ile(arac, toplu tasima) ulaşılabilir bir konumda, kendisinin yonlendirmeleriyle sorunsuz sekilde eve ulaşabiliyorsunuz.

Oldukça kibar birisi bunu kapidan girer girmez anliyorsunuz. Sohbet kisminda ara ara sessizlikler olsa da her konudan konuşabileceğiniz bir insan, bizim sohbetimizde oyle oldu.

Yatak kisminda da gayet iyiydi, ne istiyorsanız onu veriyor, temponuza uygun hareket ediyor. Son olarak diğer referanslarda da bahsedildiği üzere memeler baş yapit :D bu vucut tipinde boylesi zor bulunur cinsten.

Ben mutlu, memnun sekilde yanindan ayrildim, tesekkurler.
Güzel yorumun için teşekkürler canım 🙏 bende tanıştığıma memnun oldum 😇 tekrardan görüşmek dileğiyle 💋💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar